MBO College Zuid 

Een prachtig nieuw schoolgebouw, tegenover de RAI. 

De locaties

HoofdvestigingEuropaboulevard 13, Amsterdam (Deze pagina)
Jan des Bouvrie College (onderdeel MBO College Zuid)Ruysdaelstraat 67, Amsterdam

Ben je op zoek naar een school die je helpt bij het uitzetten van jouw reis naar jouw toekomst? Een school die je helpt je talent te ontdekken en te ontwikkelen en die ervoor zorgt dat je onderweg interessante uitstapjes maakt naar de praktijk? Een school die zorgt voor aantrekkelijke onderwijsprogramma’s, een goed rooster en vooral ook voor goede begeleiding en advies onderweg? Kortom op zoek naar een school die jou de weg wijst met een persoonlijke routeplanner? Dan is MBO College Zuid jouw school!

In de Flow…

MBO College Zuid is een nieuwe school van het ROC van Amsterdam. MBO College Zuid is gevestigd in flowamsterdam, een prachtig nieuw gebouw aan de Europaboulevard, tegenover de RAI.

In flowamsterdam zitten op de begane grond en de eerste verdieping bedrijven en daar wordt intensief mee samengewerkt. Er zit een restaurant en koffiecorner, een sportschool en een supermarkt. En er is ruimte voor meer bedrijven zoals een kapsalon, een beautysalon, een jeans shop, een uitzendbureau en meer...Opleidingen & Topconcepten

Aan de rechterkant van deze pagina vind je een overzicht van de opleidingen die op MBO College Zuid worden aangeboden. Klik op de pijltjes om de opleidingsrichtingen uit te vouwen en een overzicht te krijgen van het volledige aanbod.

In het gebouw bevinden zich naast de reguliere opleidingen ook zogenaamde topconcepten. 

Topconcepten zijn opleidingen die uniek zijn in Nederland. Zo kun je bij MBO College Zuid studeren aan de colleges van vaktoppers als voetballer Johan Cruyff, ontwerper Jan des Bouvrie en acteur Frank Sanders. Daarnaast is er de splinternieuwe Jean School, waar je alles leert over het maken en verkopen van denim-kleding.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over MBO College Zuid kun je mailen naar mbocollegezuid@rocva.nl.