MBO College Westpoort 

Techniek, Mobiliteit, Handel en Administratie 

De locaties

HoofdvestigingTempelhofstraat 80, Amsterdam (Deze pagina)
Enkele opleidingen Wegtransport en LogistiekKwadrantweg 11, Amsterdam

MBO College Westpoort (Tempelhof) is een uniek gebouw met  goede voorzieningen en goede bereikbaarheid! Je vindt hier opleidingen in de richtingen techniek, mobiliteit, handel en administratie.

Bereikbaarheid

Jouw school is uitstekend bereikbaar! Op 5 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk.

Thuisbasis

Elke opleiding heeft een eigen thuisbasis waar je lessen volgt en aan opdrachten werkt. Zo hoef je niet kriskras door het gebouw heen voor je volgende les en ontmoet je jouw medestudenten op de thuisbasis.

Faciliteiten

Maak gebruik van Wi-Fi, het Studiecentrum, Loopbaan Expertise Centrum (LEC), Auditorium, de ruime  kantine en het basketbalveld. De praktijkruimte van jouw opleiding is uitgerust met goed materiaal zodat je je goed kunt voorbereiden op je toekomstige beroep in een garage, winkel, technische werkplaats of kantoor. Bij het Studiecentrum ga je aan de slag met opdrachten en werk je niet alleen met de normale computerprogramma’s, maar ook met het 3D tekenprogramma CAD/CAM.

Doorstromen

Jouw loopbaan staat bij ons centraal en met onze mbo-opleidingen kun je soepel doorstromen van niveau 1 naar 2 naar 3 en 4 en vervolgens naar het hbo. We bieden goed onderwijs met goede docenten.

Zaalhuur

MBO College Westpoort heeft meerdere zalen die worden verhuurd voor diverse activiteiten. 

» Meer informatie over zaalhuur