MBO College Westpoort 

MBO College Westpoort is een uniek gebouw met goede voorzieningen en goede bereikbaarheid! Je vindt hier opleidingen in de richtingen techniek, mobiliteit, handel en administratie. Proef de sfeer en bekijk het filmpje hier links 

De locaties

HoofdvestigingTempelhofstraat 80, Amsterdam (Deze pagina)
Enkele opleidingen Wegtransport en LogistiekKwadrantweg 11, Amsterdam
Entree Administratieve Beroepen, Entree Handel en Entree LogistiekPlein '40-'45 5, Amsterdam

Goed bereikbaar

Jouw school is optimaal bereikbaar met trein, tram, metro en bus! Op vijf minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk naast de A10.

Leraren in beeld

Op maandag 6 oktober 2014 was De dag van de leraar. Hiervoor werden leraren van MBO College Westpoort geïnterviewd.
Bekijk de interviews

Jouw loopbaan staat bij ons voorop

Bij ons staat jouw loopbaan centraal. Of je nu aan het werk wilt of liever doorstudeert na het behalen van je mbo-diploma. Onze professionele docenten en loopbaanbegeleiders ondersteunen jou daarbij. Daarnaast bieden meerdere opleidingen bij MBO College Westpoort de mogelijkheid de opleiding versneld te doen. Mocht je hier meer over willen weten, dan raden we je aan MBO College Westpoort te bezoeken tijdens één van onze open dagen.

Professionele begeleiding

Tijdens je studie krijg je een loopbaanbegeleider die je ondersteunt tijdens jouw studie om succesvol een diploma te behalen en waar je terecht kunt met al je vragen. Met vragen over jouw loopbaan of specialistische begeleiding kun je terecht bij het Loopbaan Expertise Centrum.

Thuisbasis

Elke opleiding heeft een eigen thuisbasis waar je lessen volgt en aan opdrachten werkt. Zo hoef je niet kriskras door het gebouw heen voor je volgende les en ontmoet je jouw medestudenten op de thuisbasis. De praktijkruimte van jouw opleiding is uitgerust met goede materialen en faciliteiten zodat je je goed kunt voorbereiden op je toekomstige beroep in een garage, winkel, technische werkplaats of kantoor.

Wifi

In het moderne schoolgebouw mag wifi niet ontbreken en dus beschikt MBO College Westpoort over een wifi verbinding door het gehele gebouw waar de studenten gebruik van kunnen maken.

Studiecentrum

Het Studiecentrum is voorzien van werkplekken met computers en begeleiders. Hier kan je rustig aan je opdrachten werken of je voorbereiden op je examen.

Zaalhuur

MBO College Westpoort heeft meerdere zalen die worden verhuurd voor diverse activiteiten. Meer informatie over zaalhuur.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over MBO College Westpoort? Neem gerust contact met ons op via tel: (020) 579 14 66.

Waarom koos student (filmpje) Fabian voor MBO College Westpoort?

Na mijn examenjaar op het vmbo was ik op zoek naar een technische opleiding. Ik ben naar een open dag gekomen van MBO college Westpoort. Op de afdeling fijn mechanische techniek werd ik erg enthousiast onthaald door het hoofd van de opleiding meneer Bakker. Mede hierdoor heb ik mijn uiteindelijk keuze gemaakt.

Wat maakt MBO College Westpoort voor jou tot een leuke school?

Vooral de praktijkgerichte vakken vind ik erg leuk! Tijdens de pauze ga ik samen met klasgenoten vaak een stuk lopen rond de school.

En waarom is de locatie ideaal voor jou?

De locatie is voor mij ideaal omdat het erg goed te bereiken is. Vanaf station sloterdijk is het ongeveer 5 minuten lopen. Verder ligt school dicht bij de stad. Tijdens een tussenuur is is er altijd wel wat te doen!