9 maart Informatieavond voor ouders
U speelt als ouder, bewust of onbewust, een grote rol bij de studiekeuze van uw kind. Vaak meer dan een decaan of mentor. Op welke manier kunt u uw kind het best helpen in dit proces? Waar moet u op letten? Wat is belangrijk?
 
Het ROC van Amsterdam helpt u graag. Daarom organiseren wij een informatieavond voor ouders. Aan de hand van het thema ‘Hoe help ik mijn kind bij het maken van een studiekeuze?’ gaat een loopbaanadviseur dieper in op het studiekeuzeproces. U krijgt tips en adviezen waarmee u uw kind kunt begeleiden naar een weloverwogen studiekeuze.

Geen open dag

Let op: Tijdens de informatieavond wordt er geen informatie gegeven over de opleidingen, de mbo-colleges of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan bent u van harte welkom om onze open dag op 19 maart te bezoeken.

Wat, waar en aanmelden

Voor wie: ouders met kind(eren) in het voortgezet onderwijs.
Wanneer: maandagavond 9 maart 2020.
Tijd: inloop 19.00 uur. Start voorlichting 19.30 uur. Einde voorlichting 20.30 uur.
Locatie: MBO College Zuid - Boulevardtheater. Adres: Europaboulevard 13 in Amsterdam.
Kosten: deze informatieavond voor ouders is gratis.

» Aanmelden

Na het aanmelden ontvangt u uiterlijk vrijdag 6 maart een e-mail met aanvullende de Informatie.
 

Ander nieuws

Nieuws Onze toppers bij Skills The Finals Dit zijn ze dan! Onze topstudenten die een plaats hebben bemachtigd voor Skills The Finals.
Nieuws Sport- & Bewegingsprofessionals van de toekomst De organisatie Almere Kenniscentrum Talent (AKT) en MBO College Poort werken al jaren samen. Beide partijen zetten zich in om het sportklimaat... MBO College Poort
Nieuws Later kiezen is óók een keuze. Izone Ontdekken welke mbo-opleiding bij jou past? Later je opleiding kiezen met het nieuwe mbo-traject Izone. Ontdek en kies later. Ga aan de slag in de... MBO College Zuidoost
Bekijk al het nieuws