Informatieavond voor ouders januari 2022
Tijdens de avond ‘Hoe help ik mijn kind bij het maken van een studiekeuze?’ gaat een loopbaanadviseur dieper in op het studiekeuzeproces en wat u kunt doen om uw kind daarbij te helpen.

Deze online informatieavond start op 10 januari om 19.30 uur.

» Meld je hier aan

Tijdens de informatieavond wordt er GEEN informatie gegeven over de opleidingen, de mbo-colleges of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan bent u van harte welkom om onze open dagen te bezoeken. Kijk hiervoor op www.rocva.nl/opendagen.
 

Ander nieuws

Nieuws ROC van Amsterdam vergroot regionale cloudkennis met IT-onderwijs voor studenten en medewerkers Om Amsterdamse werknemers de kans te bieden hun IT-vaardigheden te ontwikkelen, en studenten voor te bereiden op hun toekomstige baan, start het...
Nieuws Opleidingen elektro- & installatietechniek ondersteund door Stichting Aandelen Remeha Het elektro- en installatieonderwijs van het ROC van Amsterdam - Flevoland wordt vanuit de Stichting Aandelen Remeha ondersteund met € 300.000,-.
Nieuws Duurzaam cadeau van ABN AMRO voor Green Office-studenten ROC van Amsterdam De studenten van de Green Office vieren een klein feestje in CIRCL, het duurzame, circulaire paviljoen van ABN AMRO aan de Amsterdamse Zuidas. De... MBO College Zuidoost
Bekijk al het nieuws