Informatieavond voor ouders januari 2022
Tijdens de avond ‘Hoe help ik mijn kind bij het maken van een studiekeuze?’ gaat een loopbaanadviseur dieper in op het studiekeuzeproces en wat u kunt doen om uw kind daarbij te helpen.

Deze online informatieavond start op 10 januari om 19.30 uur.

» Meld je hier aan

Tijdens de informatieavond wordt er GEEN informatie gegeven over de opleidingen, de mbo-colleges of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan bent u van harte welkom om onze open dagen te bezoeken. Kijk hiervoor op www.rocva.nl/opendagen.
 

Ander nieuws

Nieuws Nieuwe opleiding leidt student op tot allround Beauty Professional MBO College Zuid start in september 2022 met de nieuwe opleiding New Beauty. Deze unieke opleiding, waarbij zowel het diploma haar- als...
Nieuws Samenwerkingsovereenkomst Onderwijs en Arbeidsmarkt Amsterdam Lelystad Airport verlengd Op 15 juni hebben gemeente Lelystad, Lelystad Airport, Luchtvaartmuseum Aviodrome, Werkbedrijf Lelystad, het ROC van Amsterdam - Flevoland en...
Nieuws Succesvolle MBO Inspiratiedag krijgt vervolg Deze week vond de eerste editie van de MBO Inspiratiedag plaats. Een succes en daarmee krijgt de MBO Inspiratiedag na de zomer een vervolg.
Bekijk al het nieuws