Informatieavond voor ouders maart 2023
Tijdens de avond ‘Hoe help ik mijn kind bij het maken van een studiekeuze?’ gaat een loopbaanadviseur dieper in op het studiekeuzeproces en wat u kunt doen om uw kind daarbij te helpen.

Deze online informatieavond vindt plaats op 27 maart.

» Meld je hier aan

Tijdens de informatieavond wordt er GEEN informatie gegeven over de opleidingen, de mbo-colleges of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan bent u van harte welkom om onze open dagen te bezoeken. Kijk hiervoor op www.rocva.nl/opendagen.
 

Ander nieuws

Nieuws Start samenwerking ROC van Amsterdam en Brandweer Amsterdam-Amstelland Vandaag vond de kick-off plaats van de samenwerking tussen het ROC van Amsterdam - Flevoland en de Brandweer Amsterdam-Amstelland. De samenwerking... MBO College Zuidoost
Nieuws Opleiding Tailor Professional officieel erkend als Associate Degree De ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken naar een hoger...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam - Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Studenten winnen drie gouden, vijf zilveren en twee bronzen medailles.
Bekijk al het nieuws