Versnelde Horeca Management-opleiding

Wil jij binnenkort starten met een versnelde Horeca Management opleiding? Kickstart je leven op MBO College Hilversum. Als je kiest voor en opleiding Horeca, dan ga je voor een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde in deze branche waar de klant koning is. Ben je servicegericht, flexibel, stressbestendig en weet je van aanpakken? Dan heb jij het juiste karakter voor een baan in de horeca!

 
Start eind januari 2018 en je hebt in 2,5 jaar een diploma

Eind januari 2018 starten wij voor onze niveau 4 managementopleidingen een 2,5 jarig versneld traject. Je sluit aan bij studenten die in augustus zijn begonnen, dus het tempo ligt hoog in het eerste half jaar. Vol is vol. Meld je dus snel aan bij MBO College Hilversum!
 
Het gaat om de volgende opleidingen:

Als Meewerkend Horeca Ondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Zo geef je leiding aan een team, maar je werkt zelf mee als dat nodig is. Bijvoorbeeld met bedienen. Je maakt het werkrooster. Je koopt slim in door met je leveranciers goede afspraken te maken over prijs en kwaliteit. Je maakt een grote kans om snel leidinggevende te worden. Met jouw kennis en ervaring weet je hoe je een eigen zaak begint én tot een succes maakt! Je wordt opgeleid tot manager in de facilitaire dienstverlening, gericht op horeca en evenementen. In dit beroep geef je leiding aan medewerkers die een ondersteunende functie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die werken bij de catering, receptie, housekeeping, schoonmaak of het onderhoud en beheer van gebouwen. Je kunt je ook specialiseren. Bijvoorbeeld in het organiseren en cateren van evenementen. Om goed leiding te kunnen geven, moet je het werk van je team ook zelf kunnen uitvoeren. Je lost problemen op en je improviseert als dat nodig is. Wil jij leidinggeven in een hotel of restaurant? Begin dan met de opleiding Manager Hotel & Restaurant! Na je opleiding kun je aan de slag als teamleider of manager. Maar je kunt ook je eigen zaak beginnen of starten met een hbo-opleiding. Als horecaondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de zaak goed loopt. Zo bewaak je het budget en neem je personeel aan. Jij bepaalt welke kant het bedrijf op gaat.

Waarom Horeca Hilversum?

  • We werken uitstekend samen met het bedrijfsleven, zodat je verzekerd bent van een aantrekkelijke stage- of werkplek. Tijdens je opleiding loop je stage bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.
  • Wij staan bekend als één van de beste opleidingsscholen van Nederland. Veel grote namen uit de kookwereld begonnen hun carrière bij ons. Ook hebben wij heel wat prijzen ontvangen!
  • Je krijgt les op een bijzondere locatie. Onze school is gevestigd in een prachtig, goed uitgerust gebouw met een eigen lesrestaurant.
  • Je diploma geeft toegang tot veel hbo-opleidingen in binnen- en buitenland. Bij verwante richtingen, zoals de Hoge Hotelschool, kan je sneller je diploma halen.
Sweet-Sensations.jpg