Coronavirus

Het coronavirus en de maatregelen van het kabinet hebben ingrijpende gevolgen voor iedereen. Dat geldt ook voor het ROC van Amsterdam-Flevoland. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie en data.

Lees hieronder verder...

» Bekijk ook de veelgestelde vragen

Onderwijs op afstand

Het mbo is overgeschakeld naar online onderwijs. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 1 maart 2021.

De onderwijslocaties blijven open voor het afnemen van toetsen, tentamens en examens. Voor studenten die praktijklessen volgen en voor studenten die extra begeleiding krijgen blijft de school open. Je opleiding informeert je hierover.

Vanzelfsprekend gelden op alle locaties de coronamaatregelen. Er moet altijd 1,5 meter afstand worden aangehouden. Tussen studenten onderling en tussen studenten, docenten en medewerkers.

Onderwijsgebouwen

Onze scholen zijn uitsluitend geopend  voor het afnemen van toetsen, tentamens en examens en  voor studenten die praktijklessen volgen en studenten die extra begeleiding krijgen. Kijk hier voor de adresgegevens.

Stages

Stages gaan gewoon door zolang je welkom bent op je stageadres. We volgen hierin de besluiten van het stageadres. Wie vragen en/of problemen heeft, bespreekt deze met het stagebedrijf en met de opleiding.

Heb je nog vragen?

» Bekijk de veelgestelde vragen

Mail voor ROC van Amsterdam naar corona@rocva.nl
Mail voor ROC van Flevoland naar corona@rocvf.nl