Cursus Chocola maken - vervolg

Kun je al werken met chocola? Dan is deze cursus de volgende stap.

Voor wie

Om de vervolgcursus Chocolade maken te kunnen volgen, moet je de basis van het chocolade maken beheersen. De cursus is daarom bedoeld voor mensen die dat al kunnen of die de cursus Cursus Chocolade Maken - Basis hebben gevolgd.

Beschrijving van de cursus

De vervolgcursus Chocolade maken bestaat uit vijf praktijklessen. In deze lessen leer je de basis van professioneel banketbakken. Daarmee leer je chocolade te maken. De cursus wordt gegeven onder begeleiding van vakman Bart de Gans.

Leermiddelen en materialen

Je moet in het bezit zijn van een spuitzak, spuitjes, schaartje, krabbertje en doorhaalvorkjes.
 
Duur van de cursus: 5 weken
Startmomenten: mei 2018
Lesdagen: woensdag van 18.30 - 22.00 uur
Locatie: Elandsstraat 175, Amsterdam
Lokaal: Bakkerij 1, E016
Kosten: € 460,00

Cursusdata 2018

Data: 23 mei, 30 mei, 6 jun, 13 jun, 20 jun.

Aanmelden

Houdt er rekening mee dat ongeveer een maand voor aanvang van de eerste cursusdag wordt besloten of de cursus wel of niet doorgaat.

» Ga naar het aanmeldformulier

Voor meer informatie kun je bellen met:
(020) 579 16 99 / 06 154 81 279.
E-mail: centrumcontractonderwijs@rocva.nl