Training Kookskills gevorderd

Cursus voor volwassenen die zelfstandig willen leren koken.

Voor wie

Houd jij van koken? Heb je de basis kookskills training gevolgd en wil je je nog verder verdiepen in het koksvak? Dan is deze training iets voor jou. De training gevorderde kookskills voor volwassenen is bestemd voor volwassenen die zich nog meer willen verdiepen in het koksvak.

Toelatingseisen

  • Mbo-certificaat ‘koken in de horeca’ 
  • Mbo-2 diploma kok
  • Kookskills-basistraining
  • Vergelijkbare en aantoonbare werkervaring in de horeca

Beschrijving van de training

In deze 17 weken durende training leer je de basistechnieken van het professioneel koken verder te verfijnen. In de training leer je o.a. het maken en voorbereiden van gerechten, bereidingswijzen van soepen en sauzen, vlees, vis en kooktechnieken op een verdiepend niveau. Je leert ook om de keuken netjes en schoon te houden, zodat de gerechten op hygiënische wijze worden bereid.
 
Bij al onze trainingen is er tijdens de lesdag aandacht voor zowel de theorie als de praktijk.

Certificaat

Als je de cursus hebt afgerond ontvang je een ROCvA-certificaat als bewijs van deelname. Met dit certificaat kun je eventueel doorstromen naar de kookskills-experttraining. 

Startdata

  • Februari 2022
  • De cursus duurt 17 weken en start twee keer per schooljaar - alleen bij voldoende aanmeldingen.
De cursussen die in februari 2022 starten worden in oktober 2021 opengezet voor inschrijving. Wilt u zeker zijn van een plek? Meld u dan nu alvast aan op onderstaand emailadres en reserveer uw plek. 

Leslocatie

Kosten

  • De kosten voor deze cursus bedragen € 2550, exclusief BTW
  • De cursuskosten kun je eventueel in overleg in drie termijnen van € 850 (exclusief BTW) betalen

Adviesgesprek

Wil je een kijkje in de keuken komen nemen? Wil je samen met ons kijken welke training het beste bij je past? Of wil je meer informatie?  Mail ons om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.
E-mail: centrumcontractonderwijs@rocva.nl

Direct aanmelden

Stuur een e-mail naar: centrumcontractonderwijs@rocva.nl
 

ROCvA Contractonderwijs “College Centrum” voor de Hospitality biedt praktijkgerichte leerlijnen aan op mbo-niveau. Voor de inhoud van de trainingen maken wij gebruik van de mbo-kwalificatiedossiers waarin staat beschreven wat een student moet kennen en kunnen.