Airport Day

Ready for take-off op donderdag 11 mei 2023?

De luchthaven, een unieke plek waar het een komen en gaan is van passagiers en vracht. Altijd in bedrijf, 24/7, 365 dagen per jaar. Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa. Op Schiphol werken meer dan 65.000 mensen voor én achter de schermen er samen hard aan om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen. Een unieke omgeving met veel werkgelegenheid.

Wat is Airport Day?

Donderdag 11 mei organiseren we de allereerste Airport Day voor 3e en eventueel 4e jaars vmbo-leerlingen en havisten en/of havisten met overgangsdiploma 3/4. Op deze dag besteden we aandacht aan deze unieke, dynamische en voor velen magische werkomgeving, namelijk de Luchthaven en alles wat daarmee samenhangt. Een omgeving met vele beroepen die samen het gezicht van de luchthaven vormen.

MBO College Airport leidt op voor al deze beroepen. Van luchthavenbeveiliging tot hospitality & facility services. Van steward(ess) tot vliegtuigmonteur. En van luchtvrachtlogistiek tot het verkopen van reizen. Op Airport Day laten we leerlingen uit het voortgezet onderwijs zien hoe leuk het werken in de luchtvaart en op de luchthaven is en de grote verscheidenheid aan functies.

Airport Day is een feestje voor leerlingen en hun begeleiders. Daarbij wordt onze school omgedoopt tot een festivalomgeving. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje aanwezig om de lekkere trek te stillen.
 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen met jouw leerlingen? Laat hieronder je gegevens achter en je voorkeur op welke tijd je langs wilt komen. Wij nemen voorafgaand aan het event contact met je op.
 
Bijv. mentor, lob coördinator, decaan of anders.
We houden zo veel mogelijk rekening met de gewenste tijd, maar kunnen die niet garanderen. De definitieve indeling volgt zodra alle aanmeldingen binnen zijn en het aanmelden is gesloten.

Contact 

Wil je meer weten over dit evenement of heb je vragen over onze activiteiten, neem dan contact met ons op via mbocollegeairport@rocva.nl We beantwoorden jouw vraag graag.
 

Kosten

Deelname is gratis.