Business Studies

De mbo-opleidingen van Business Studies in Hilversum.

Ben jij ondernemend, commercieel en dienstverlenend en ga je graag met mensen om? Kies dan voor een opleiding Business Studies in Hilversum! Denk je aan Business, denk je aan een carrière op Administratief-, Juridisch-, of Secretarieel gebied of in de verkoop / het accountmanagement, detailhandel of Marketing & Communicatie. Er zijn maar liefst 13 opleidingen op verschillende niveaus. De opleiding International Accountmanagement is tweetalig.

In deze sectoren draait alles om dienstverlening, aan bedrijven en consumenten. Na je opleiding kun je bij veel bedrijven aan het werk. Want elk bedrijf heeft wel een secretaresse, bedrijfsadministrateur, juridisch administratief dienstverlener, of medewerker marketing en communicatie nodig!

Versnelde opleidingen en havo-certificaten

We bieden nu een aantal Business Studies opleidingen versneld aan zodat je sneller door kunt studeren of aan de slag kunt. Onderstaande opleidingen bieden wij versneld aan:

Nieuwe opleiding: Smart Retail & Logistics

Ben jij ondernemend en nieuwsgierig? Wil je weten hoe bol.com aan haar klanten komt? Of ben je benieuwd hoe Deliveroo de allerbeste lokale restaurants direct aan je deur krijgt? Dan is de nieuwe opleiding Smart Retail & Logistics wat voor jou!
 
Smart Retail & Logistics is een brede opleiding op niveau 4 met volop baankansen in de retail, logistiek, big-data en on- en offline sales. Maar ook als je eigen ondernemer wilt worden is dit dé opleiding voor jou. Deze nieuwe opleiding start in augustus 2019. Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?
» Klik hier voor meer informatie

» Bekijk alle Business Studies-opleidingen

» Download de brochure