Horeca

De mbo-opleidingen van Horeca in Hilversum.

Als je kiest voor een opleiding in de Horeca, dan ga je voor een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde in deze branche, waar de gast koning is. Ben je servicegericht, flexibel, ondernemend, stressbestendig en weet je van aanpakken? Dan heb jij het juiste karakter voor een baan in de hospitality! Zeker als je die ambitieuze student bent die ook voor een leidinggevende positie gaat. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van opleidingen op niveau 4 met een goed doorstroom perspectief naar vervolgonderwijs (hbo) en de arbeidsmarkt.

In Hilversum beschikken we over (les-)restaurant Du Roc op de Arena en The Canteen op het Media Park. Trots zijn wij ook op de internationale tweetalige opleiding 'International Entrepreneur in Hospitality'. 

Waarom horeca in Hilversum?

  • We hebben uitstekende contacten met het bedrijfsleven en werken nauw met hen samen, zodat je een goede kans maakt op een aantrekkelijke stage- of werkplek. Tijdens je opleiding loop je stage bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.
  • Wij staan bekend als één van de beste opleidingsscholen van Nederland. Veel grote namen uit de kookwereld begonnen hun carrière bij ons. Ook hebben wij heel wat prijzen ontvangen!
  • Je krijgt les op twee bijzondere locaties! Naast ons restaurant Du Roc op het Arenapark krijg je ook lessen op het Mediapark te Hilversum in ons lesrestaurant The Canteen.
  • Je diploma geeft toegang tot veel hbo-opleidingen in binnen- en buitenland.
» Bekijk de opleidingen
In the spotlight

In the spotlight

Opleiding International Entrepreneur in Hospitality
Hotelmanagement on the job

Hotelmanagement on the job

Lesrestaurant Du Roc

Lesrestaurant Du Roc