Smart Retail & Logistics

De mbo-opleidingen van Smart Retail & Logistics in Hilversum.

Ben jij ondernemend, resultaat gericht en ga je graag met mensen om? Kies dan voor onze retail- en verkoopopleidingen en ga aan de slag bij een (online) winkel, op een hoofdkantoor van een grote retailer of bij een groothandel. Jouw enthousiasme, nieuwsgierigheid en onuitputtelijke energie komen in de dit vak goed van pas, want alles draait om snelle dienstverlening aan consumenten en verkoop via (web)winkels.

Tijdens deze opleidingen ontdek je wat er allemaal komt kijken voordat het mobieltje dat je koopt in de winkel of online ook echt bij je thuis is. Bij het verkopen van producten is het heel belangrijk dat je weet hoe de klant denkt en welke reis een product maakt voordat het bij de klant is. Om je goed te kunnen verplaatsen in de klant besteden we veel tijd en aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Na je opleiding kun je bij veel bedrijven aan het werk want bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig ook een webshop.

Keuzedelen

Wist je dat je zelf een deel van je opleiding kunt indelen? Misschien wil je graag meer leren over een bepaald onderwerp waar je een opleiding voor volgt of vind je het leuk om eens te proeven bij een andere opleiding? Het kan allemaal! Jij kiest zelf wat je gaat doen! Met keuzedelen kies je namelijk een deel van
je opleiding zelf.

» Bekijk alle Smart Retail & Logistics-opleidingen
 

Droning bij Amazon

Ontwikkelingen bij Retail

De toekomst van Retail

Nieuwe opleiding!

Nieuwe opleiding!

Smart Retail & Logistics
Leslocatie

Leslocatie

Arena 301
Studiekeuzetesten

Studiekeuzetesten