Opleidingen in de spotlight

Wil jij na de zomervakantie direct starten met een opleiding? Dat kan! Meld je dan wel snel aan!

Ben jij geïnteresseerd in de sector techniek, mode of veiligheid? Of wil jij later juist werken in de horeca, de entertainment industrie of zorg? Je kan bij ons kiezen uit maar liefst 25 sectoren, dus er is altijd wel een opleiding die bij jou past.

 


Wij hebben hieronder alvast een paar opleidingen voor jou op een rijtje gezet waar je het aankomende schooljaar al mee kan starten.

Wil jij weten welke opleiding nog meer plek heeft en echt bij jou past? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. We zijn ook in de zomer bereikbaar voor al je vragen! Klik hier voor meer informatie »

 
Hotelmanagement / Meewerkend Horeca Ondernemer
Wil je ondernemer worden of leidinggeven in een restaurant of eetcafé? Werk je graag samen in een team? Start dan met de opleiding Meewerkend Horeca Ondernemer.
» Lees meer

International Travel & Hospitality Management
Do you love to travel? Is working abroad or in an international environment all you hope for? Then get your
career started with International Travel & Hospitality Management!
» Lees meer

Jean School: Denim Developer
Ben je gek op jeans? Wil je graag kleding ontwerpen en maken? Dan is deze opleiding bij Jean School iets voor jou! Na je opleiding kun je aan de slag op de styling- of development-afdeling van grote jeansmerken.
» Lees meer

Medewerker Facilitaire Dienstverlening
Als jij graag met mensen werkt en later een afwisselende baan wilt hebben, dan is deze opleiding iets voor jou! Je kunt tijdens deze opleiding kiezen voor de richting facilitair of zorg. De facilitaire dienstverlening is heel afwisselend. Je doet ondersteunend werk. Je verwerkt de post, neemt goederen van leveranciers in ontvangst, doet kleine reparaties. Of je kiest voor de zorg. Dan help je, begeleid en verzorg je mensen. In allerlei leeftijden: kinderen of juist ouderen.
» Lees meer

Mediavormgever
De opleiding Mediavormgever, niveau 4, van het ROCvA is een moderne, kleinschalige en vriendelijke opleiding voor studenten die creatief, kunstzinnig en handig met de computer zijn.Een opleiding voor iedereen die later wil werken in de creatieve industrie. 
» Lees meer

Servicemedewerker Gebouwen
Wil jij een vakman worden en leren hoe je zelf een dakkapel op een huis plaatst? Of hoe je een buitenkraan monteert? Dat kan met de opleiding Servicemedewerker Gebouwen! 
» Lees meer

Sport & Gezondheid
Wil jij sportactiviteiten organiseren voor bepaalde doelgroepen? Bijvoorbeeld om mensen te helpen met het verbeteren van hun sportieve vaardigheden, als onderdeel van een behandeling of activiteiten ter recreatie?  Kies dan voor de opleiding Sport & Gezondheid. 
» Lees meer

Verzorgende IG / Maatschappelijke Zorg (Combitraject)
Zoek jij een uitdagende opleiding in de zorg? Met het gecombineerde traject Verzorgende IG / Maatschappelijke Zorg haal je niet 1, maar 2 diploma’s: Medewerker Maatschappelijke Zorg én Verzorgende IG (individuele gezondheidszorg).
» Lees meer

Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality
Ben jij een gangmaker die gasten enthousiast kan maken? Hou je van afwisseling in je werk? Dan is de opleiding Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality echt iets voor jou! 
» Lees meer

Vragen over opleidingen en aanmelden?

Wil jij weten welke opleidingen nog meer plek hebben? Neem dan contact op met het Informatiecentrum. Ook in de zomervakantie telefonisch bereikbaar! 

» Het Informatiecentrum