Allround Client Support

Contactcenter medewerker - 25135

Let op: vanaf 1 oktober 2022 kun je je aanmelden voor augustus 2023.
MBO College Zuidoost
Fraijlemaborg 135, Amsterdam
3
1,5-2 jr.
Aanmelden gesloten
BOL 25135
Introductie

Is dit beroep iets voor jou?

Of nog beter gezegd: is deze opleiding iets voor jou? Het is soms een uitdaging om te weten welke richting het beste bij jouw interesses en kwaliteiten past. Wij bieden jou de kans om dit te ervaren en te onderzoeken tijdens de opleiding. Als je weet wat je wilt leren, dan leer je pas echt!

Vervolgens maak je een keuze voor een passende opleiding op niveau 4 of een baan binnen de retail of commercie. Tijdens deze opleiding kom je in aanraking met verschillende bedrijven en projecten. Je leert organisaties kennen op het gebied van marketing, sales, e-commerce, webcare en social media.

Daarnaast hebben we veel aandacht voor jou en jouw plek in de maatschappij. Wie ben jij, wat vind je leuk en wat zijn jouw talenten? Je leert bijvoorbeeld ook samen te werken, gericht te communiceren en creatief en kritisch te denken. Door dit complete pakket van kennis én aandacht voor jezelf, ben je beter in staat om jouw eigen keuzes te maken. Dit zowel binnen je eigen omgeving als in het werkveld.

Wil jij je ontwikkelen en ben je nieuwsgierig en ondernemend? Houd je van een uitdaging en ben je bereid om dingen te ontdekken? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Hoe ziet de opleiding eruit?

Deze opleiding is een BOL-opleiding. Je werkt 1,5 tot 2 jaar in projectvorm en loopt daarnaast meerdere stages. Je bent ongeveer 20% van de tijd bezig met de projecten. De rest van de tijd doe je praktijkervaring op bij een leerbedrijf.

De opleiding is breed opgezet. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende, voor jou belangrijke, praktijkervaringen in het werkveld op te doen. Hierdoor krijg je meer zelfkennis om een gerichte keuze te maken binnen jouw (studie)loopbaan. Je behaalt het diploma Contactcenter Medewerker. Je kunt bij veel verschillende sectoren aan de slag.
Lees verder

Wat leer je tijdens de opleiding?

Er wordt veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de vaardigheden van de toekomst. Naast de algemene vakken als Nederlands, rekenen en Engels, doe je op de werkvloer ervaring op bij verschillende bedrijven ! Zo leer je hoe bedrijven bijvoorbeeld hun marketing, sales, e-commerce, webcare en social media opzetten en aanpakken.
Lees verder

Waar kun je gaan werken?

Met je diploma Contactcenter Medewerker kun je een vervolgopleiding op niveau 4 doen. Wil je na het behalen van je diploma meteen aan de slag, dan kun je binnen verschillende sectoren terecht.
Lees verder
Praktische informatie

Praktische informatie

Lees verder
Toelating
Met een diploma van je middelbare school ben je altijd welkom op een van onze mbo-opleidingen. Je vooropleiding bepaalt op welk niveau je ingeschreven kunt worden. Voor sommige opleidingen gelden aanvullende eisen. Heb je nog geen vmbo-diploma of overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4, dan start je in een Entree-opleiding.

Kennismaking 
Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten. Na je aanmelding krijg je hier meer informatie over.
Kennismaking
Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten. Ga naar de website om alle activiteiten te zien.
Lees verder
  • Je betaalt les- / cursusgeld, de hoogte daarvan wordt wettelijk bepaald door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • Een actueel overzicht van de bijkomende kosten vind je op de opleidingspagina op de website onder het tabblad ‘Soorten kosten’
Lees verder
Naast het wettelijk bepaalde les- / cursusgeld komen er nog kosten bij voor leermiddelen en eventuele extra's. 

Leermiddelen
Voor de meeste opleidingen heb je boeken nodig. Het kan ook zijn dat een laptop vereist is. Daarnaast kan het zijn dat je speciale software of kleding nodig hebt.
 
Extra’s die niet verplicht zijn
Het lesprogramma is erop gericht je zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dat kan betekenen dat excursies of masterclasses worden aangeboden die extra kosten met zich meebrengen. 
Ook vinden we het belangrijk dat je je eigen gereedschap aanschaft zodat je ook buiten schooltijd kunt oefenen.  
De kosten worden zo laag mogelijk gehouden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dat gebeurt in overleg met de studentenraad. Zijn de kosten een probleem voor je, dan zijn er mogelijkheden om je daarbij te helpen.  

» Meer informatie over de soorten kosten
 
Hieronder vind je een indicatie voor de kosten van de gehele opleiding. De precieze kosten hoor je bij de kennismaking.
 
MBO College Zuidoost- indicatie kosten BOL: € 200,-, exclusief verplichte laptop. 
Lees verder
De student en beroepsbeeld
Kwaliteit & Kansen

Kwaliteit & Kansen

Meer informatie over de kwaliteit van deze opleiding en de aansluiting op de arbeidsmarkt vind je op de website Studie in Cijfers van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Locatie(s)

Locatie(s)

Klik op de marker of locatie voor meer informatie hierover.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Telefoon: Niet beschikbaar

Meer informatie Plan je route

 
Andere studies voor jou
Misschien is dit ook iets voor jou!
Commercie
Commercie
Leerweg BOL
Niveau 3|4
Retailspecialist on the Job
Retailspecialist on the Job
Leerweg BOL
Niveau 3
Retailspecialist
Retailspecialist
Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
Commercieel Medewerker Binnendienst
Commercieel Medewerker Binnendienst
Leerweg BOL
Niveau 3
Contactcenter Medewerker (Flex-opleiding)
Contactcenter Medewerker (Flex-opleiding)
Leerweg BBL
Niveau 3
Contactcenter Medewerker
Contactcenter Medewerker
Leerweg BBL
Niveau 3
Pagina inhoud