Vakexpert Geo, Data & Design

Werknemer van de toekomst!

Vakexpert

Als vakexpert Geo, Data & Design draait alles om geo-informatie. Dat is informatie die specifiek is voor een plek op aarde. Met inzet van de nieuwste technologieën zoals drones, verzamelt de vakexpert Geo, Data & Design de benodigde gegevens. Deze gegevens worden verwerkt en creatief gevisualiseerd en gepresenteerd. De arbeidsmarkt is op zoek naar jou!

Om steden duurzamer en klimaatbestendig te maken, is steeds meer specialistische kennis en inzicht nodig over stedelijke ontwikkeling, het leefklimaat en het gedrag van mensen. De gegevens hiervoor worden onder meer opgehaald vanuit geo-data, de bron van alle digitale kaarten.

Werknemer van de toekomst

Ben je een teamspeler die kan doorzetten? En kun je goed samenwerken, organiseren en nauwkeurig werken? Dan is dit iets voor jou! Als expert op het gebied van geo, data & design breng je gegevens in kaart over gebouwen, rivieren, natuurgebieden, bomen en dijken. Je verzamelt data met behulp van de nieuwste technieken en vertaalt ze naar toegankelijke informatie. Zo lever je een bijdrage aan de aanleg van nieuwe wegen en gebouwen. Ook werk je mee aan onze veiligheid. Denk maar eens aan het belang van goede informatie over onze dijken en rivieren. Lijkt dit je een leuke baan? Kies dan voor deze specialisatie.
 
Lees verder

Werkgevers

Kennis over de context van dit dynamische werkveld vormt de basis van deze opleiding. Om dit te bereiken, wordt intensief samengewerkt met de werkgevers. Denk aan de sierteelt, gemeenten en bouwbedrijven.
 
Lees verder

Meer weten?

De specialisatie Geo, Data & Design wordt op MBO College Zuidoost als keuzedeel aangeboden bij de opleidingen Expert IT Systems & Devices en Software Developer. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de heer Nab via d.nab@rocva.nl.
 
Lees verder