Veiligheidscollege steunt Alpe d’HuZes

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’HuZes beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Veiligheidscollege steunt Alpe d’HuZes

Ook dit jaar zetten onze studenten van het Veiligheidscollege zich weer in voor Alpe d’HuZes. Om op deze manier steun te verlenen bij de strijd tegen kanker waarvoor de Alpe d’HuZes in het leven is geroepen.

Onze studenten en vrijwilligers zullen tijdens het evenement 6 en 7 juni hun steentje bijdragen door middel van ondersteuning en hulp bij de beveiliging en toezicht. En zij zijn nu al gestart met verschillende acties op (zie onderaan de acties).

Sponsoring

Wij willen u als bedrijf ook de mogelijkheid bieden om op enige manier steun te bieden.

Wij bieden u de kans uw bedrijf zichtbaar te maken door uw bedrijfslogo op onze kleding te laten drukken. Zo steunt u ook Alpe d’HuZes.

Mogelijkheden sponsoring

  • Bedrukking klein logo op T-shirt: € 200,-
  • Bedrukking groot logo op T-shirt: € 500,-

Meer informatie of interesse in sponsoring?

Voor de sponsoring kunt u contact opnemen met Lotte van de Graaff (ook als u op een andere manier wilt bijdragen). Lotte is bereikbaar via:
Telefoon: 06 47 04 80 49
E-mail: l.vandegraaff@rocva.nl

Huidige acties

  • Armbandjes verkoop
  • Sponsoring loopshirts
  • Open dagen
  • Kerstmarkt
  • Tostidagen
  • Pannenkoek 3 daagse
  • Hotdog viering
  • Franse Stokbrooddagen
Hartelijk bedankt. Mede namens onze studenten,
 
Team Alpe d’HuZes
Veiligheidscollege MBO College Zuidoost

 

Ander nieuws

Persbericht ROC van Amsterdam en mobiliteitsbranche slaan handen ineen ​De eerste funderingspalen voor de Kabelweg 88 in Amsterdam-West zijn geslagen. Eigenaar Exclusiva, NexTechnician, MBO College Westpoort en MBO... MBO College Noord, MBO College Westpoort
Nieuws Mbo en bedrijfsleven bundelen krachten voor een beter klimaat Voldoende én goed vakpersoneel opleiden voor de energietransitie en de innovaties die hiermee gepaard gaan. Twintig roc’s en aoc’s...
Nieuws ROC van Amsterdam trots op creatieve studenten In reactie op ‘Advies Arbeidsmarktperspectief van creatieve mbo-opleidingen’ door CMMBO, gepubliceerd op 16 april 2018 Deze week...
Bekijk al het nieuws