Veiligheidscollege steunt Alpe d’HuZes

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’HuZes beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Veiligheidscollege steunt Alpe d’HuZes

Ook dit jaar zetten onze studenten van het Veiligheidscollege zich weer in voor Alpe d’HuZes. Om op deze manier steun te verlenen bij de strijd tegen kanker waarvoor de Alpe d’HuZes in het leven is geroepen.

Onze studenten en vrijwilligers zullen tijdens het evenement 6 en 7 juni hun steentje bijdragen door middel van ondersteuning en hulp bij de beveiliging en toezicht. En zij zijn nu al gestart met verschillende acties op (zie onderaan de acties).

Sponsoring

Wij willen u als bedrijf ook de mogelijkheid bieden om op enige manier steun te bieden.

Wij bieden u de kans uw bedrijf zichtbaar te maken door uw bedrijfslogo op onze kleding te laten drukken. Zo steunt u ook Alpe d’HuZes.

Mogelijkheden sponsoring

  • Bedrukking klein logo op T-shirt: € 200,-
  • Bedrukking groot logo op T-shirt: € 500,-

Meer informatie of interesse in sponsoring?

Voor de sponsoring kunt u contact opnemen met Lotte van de Graaff (ook als u op een andere manier wilt bijdragen). Lotte is bereikbaar via:
Telefoon: 06 47 04 80 49
E-mail: l.vandegraaff@rocva.nl

Huidige acties

  • Armbandjes verkoop
  • Sponsoring loopshirts
  • Open dagen
  • Kerstmarkt
  • Tostidagen
  • Pannenkoek 3 daagse
  • Hotdog viering
  • Franse Stokbrooddagen
Hartelijk bedankt. Mede namens onze studenten,
 
Team Alpe d’HuZes
Veiligheidscollege MBO College Zuidoost

 

Ander nieuws

Nieuws Dit zijn de Skills-finalisten van 2018 Na de voorrondes en kwalificatiewedstrijden zijn de studenten die tijdens Skills The Finals het ROC van Amsterdam gaan vertegenwoordigen bekend. De...
Nieuws Dit zijn de Skills-finalisten van 2018 Na de voorrondes en kwalificatiewedstrijden zijn de studenten die tijdens Skills The Finals het ROC van Amsterdam gaan vertegenwoordigen bekend. De...
Nieuws Skills The Finals (reserve)deelnemer Hotelreceptionist gaat er voor De 22 jarige Zharona Burleson doet voor het eerst mee aan een vakwedstrijd. Het betreft het NK Skills The Finals 2018 dat donderdag 15 maart begint... MBO College Airport
Bekijk al het nieuws