StagePunt Zuidoost

Hotspot voor bedrijven en studenten in actie - StagePunt MBO College Zuidoost.

Wij brengen de studenten naar buiten en de bedrijven naar binnen. Wij creëren netwerken en vormen de verbinding tussen de teams in de school en tussen de school en het bedrijfsleven. Voor stage en werk en voor onderwijsontwikkeling, door bijvoorbeeld evenementen en bedrijfsbezoeken. Wij zijn als digitale en fysieke hotspot zichtbaar en vindbaar. Flexibel, accuraat en pro-actief.

Wat bieden / vragen wij?

  • Voor bedrijven: het eerste contact met school om kenbaar te maken welke stagemogelijkheden er zijn. We informeren u ook graag over stageprocedures en het aanvragen van erkenningen. We ontvangen graag van u vacatures voor publicatie. We zetten u graag in voor onderwijsontwikkeling.
  • Voor studenten: binnen lopen voor begeleiding en algemene vragen, bijvoorbeeld bij het vinden van een stageplaats of het maken van een cv. Graag trainen we je in het solliciteren. Opzoek naar een baan? Ook daarvoor naar het StagePunt. 
  • Voor docenten: ondersteuning en advies voor stagebegeleiding en passend onderwijs.

Meer informatie

Heeft u vragen, informatie nodig of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het StagePunt:
 
Miranda Wijnand - accountmanager
Arvid van Alen, Jac. de Wit - leerwerkcoaches 
 
Telefoon: (020) 579 12 26  of  06 51 68 88 96.
E-mail: stagepuntzuidoost@rocva.nl