MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
-
5,5 uur
Cursus
Waarom deze masterclass aan het ROC van Amsterdam
Het bos is meer dan enkel een leefomgeving voor plant en dier; het zit ook boordevol heerlijke eetbare planten, paddenstoelen, bessen en noten. In deze masterclass ontdek je de eetbare wereld uit het bos en maak je heerlijke lekkernijen.
Hoe ziet de masterclass Geheimen van het Bos eruit?
Bij onze cursussen is de lesdag altijd zoveel mogelijk praktijkgericht. Bij de masterclass Franse Klassiekers ga je direct aan de slag in de keuken. Tijdens deze masterclass kom je alleen op de woensdagavond van 16.30 tot 22.00 uur naar onze school.
Lees verder
Wat leer je tijdens de masterclass?
In deze eendaagse masterclass ga je dieper in op de technieken van de professionele kok. Daarnaast leer je hoe je verschillende stappen, met de daarbij behorende kritieke punten, in de verschillende bereidingsprocessen doorloopt. Verder komt de bereidingswijze van grondstof tot eindproduct aan bod.
Natuurlijk leer je ook hoe je de keuken netjes en schoon kan houden, zodat jouw producten op hygiënische wijze worden bereid. Deze masterclass is breed opgezet. Zo kom je met heel veel verschillende aspecten van dit culinaire thema in aanraking.
Lees verder
Certificaat
Als je deze masterclass hebt afgerond, ontvang je een ROCvA-certificaat als bewijs van deelname.
Lees verder