MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
-
5,5 uur
Cursus
Waarom deze masterclass aan het ROC van Amsterdam
Er is niet één recept voor paté. Iedere Franse charcuterie heeft haar eigen recept. De Fransen zijn dol op hun patés. Zelfs in supermarkten zijn vaak meerdere soorten verse paté te koop. In deze masterclass ga je zelf aan de slag en leer je hoe je de lekkerste paté maakt!
De masterclass Paté Maken is voor fijnproevers die alles willen weten over de technieken en ingrediënten die nodig zijn om zelf paté te maken.
Hoe ziet de masterclass Paté Maken eruit?
Bij onze cursussen is de lesdag altijd zoveel mogelijk praktijkgericht. Bij de masterclass Paté Maken ga je direct aan de slag in de keuken. Tijdens deze masterclass kom je alleen op de woensdagavond van 16.30 tot 22.00 uur naar onze school.
Lees verder
Wat leer je tijdens de masterclass Paté Maken?
In deze eendaagse masterclass ga je dieper in op de technieken van de professionele kok. Daarnaast leer je hoe je verschillende stappen, met de daarbij behorende kritieke punten, in de verschillende bereidingsprocessen doorloopt. Verder komt de bereidingswijze van grondstof tot eindproduct aan bod.
Natuurlijk leer je ook hoe je de keuken netjes en schoon kan houden, zodat jouw producten op hygiënische wijze worden bereid. Deze masterclass is breed opgezet. Zo kom je met heel veel verschillende aspecten van het maken van paté in aanraking.
Lees verder
Certificaat
Als je de masterclass hebt afgerond, ontvang je een ROCvA-certificaat als bewijs van deelname.
Lees verder