Vox College

Vox College is een school waar leerlingen met vwo-, havo- en vmbo-niveau samenwerken aan uitdagende projecten en het beste uit zichzelf halen.

Eigen leerpad samen

Ons onderwijs bestaat uit drie bouwstenen:
  1. Het eigen leerpad
  2. Samen
  3. De samenleving
Iedere leerling volgt een eigen leerpad, maar doet dat samen met anderen. De eigen ontwikkeling staat centraal. Bij Vox-klassen zitten leerlingen van alle niveaus samen, dus vmbo t/m vwo. Wij geloven in de kracht van diversiteit. Verschillende talenten en achtergronden komen samen. Zo ontstaat innovatie.

De samenleving wordt complexer en stelt steeds meer eisen. Bij Vox staat daarom het aanleren van vaardigheden voor het leven centraal. Je volgt je eigen leerpad en doet dit in samen met anderen.

Onze naam

De naam 'Vox' is afgeleid van Voortgezet Onderwijs met een X. De X staat voor mixen. Mixen van talenten, niveaus, achtergronden en vakken. Maar de X staat ook voor het onbekende. Wij bieden onderwijs dat anders is, en dat steeds zoekt naar nieuwe oplossingen.

Vox betekent ‘stem’ in het Latijn. Ons onderwijs zorgt dat elke leerling zijn of haar eigen stem kan ontwikkelen. Met 'stem' bedoelen we de identiteit van een leerling. Maar ook de manier waarop hij of zij in de wereld staat.

» Meer informatie
 

Klik op de marker of locatie voor meer informatie hierover.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Telefoon: Niet beschikbaar

Meer informatie Plan je route