Informatiecentrum

Tijdens de zomervakantie hebben we aangepaste tijden bij het informatiecentrum. Vanaf maandag 16 juli zijn we van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur. Via de mail en WhatsApp zijn we de hele zomer bereikbaar. Vanaf maandag 3 september kun je weer bij ons binnenlopen voor vragen en advies.

ROCvA Informatiecentrum (0900 - 9599)

Stel ons je vragen over de opleidingen. Of vraag een gesprek aan met een studiekeuze-adviseur.

Het Informatiecentrum zit bij MBO College Zuid, op de Europaboulevard 13-15 in Amsterdam (tegenover de RAI). Neem binnen de twee roltrappen. Daarna zie je links de bezoekersruimte. Je kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken.

  • Gebruik het vragenformulier hieronder
  • Stuur een e-mail naar informatiecentrum@rocva.nl
  • Of gebruik WhatsApp 06 250 385 66  Info over WhatsAppVan maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur is het Informatiecentrum via WhatsApp bereikbaar op 06 250 385 66. Heeft je vraag spoed? Bel ons dan op 0900-9599. Let op: dit nummer is speciaal voor WhatsApp. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Beroeps-interessetest

Het kiezen van de juiste opleiding is soms lastig. Er zijn er zoveel. Het is belangrijk dat je goed kiest. Wij helpen je daarbij.
 
Bij het informatiecentrum kun je een beroeps-interessetest doen. Deze test kost € 7,50 (alleen met PIN te betalen). Je kunt ons bellen of binnen lopen om een afspraak te maken om de beroeps-interessetest te doen.
 

Hulp en advies voor studenten

Ben je al mbo-student bij het ROCvA? Ook dan is er hulp en advies voor je, als je vastloopt of problemen hebt. Het Informatiecentrum kan je doorverwijzen en brengt je in contact met de juiste persoon.
 

Contactgegevens scholen

» Adressen en telefoonnummers van alle mbo-scholen

Stuur ons een bericht