Alumni MBO College Airport

Blijf in contact, vergroot je netwerk en maak gebruik van activiteiten en vacaturesite.

Blijf in contact
Je bent afgestudeerd! MBO College Airport heeft jou nog steeds veel te bieden, zoals de mogelijkheid om je netwerk te verbreden en in contact te blijven met oud-studiegenoten en docenten.

Vergroot je netwerk
Door contact te onderhouden met je oud-studiegenoten en docenten en daarnaast in te tekenen op bijvoorbeeld gastcolleges en netwerkbijeenkomsten met bedrijven, verbreed je jouw netwerk. Ook delen we op deze pagina’s vacatures die voor jóu interessant kunnen zijn.

Blijf betrokken bij MBO College Airport
Je bent afgestudeerd en aan het werk. Vind je het leuk (toekomstige) studenten te helpen zich voor te bereiden op de praktijk? Geef je op als ambassadeur, geef een gastcollege en/of geef onze studenten een stage- of afstudeerplek. Heb je zelf een ander idee over hoe jij een bijdrage kunt leveren? Neem dan contact met ons op!

Aanmelden Alumni-netwerk MBO College Airport
Meld je nú aan bij ons Alumni-netwerk en maak gebruik van alle voordelen die dit jou biedt. Dit geldt natuurlijk ook voor oud-studenten van de Anthony Fokkerschool en het Nederlands Luchtvaart College. Verder kun je gratis gebruikmaken van onze mbo Next-coaches. Vraag naar de mogelijkheden via alumnimbocollegeairport@rocva.nl

» Meld je hier aan

Werken bij ROC van Amsterdam – Flevoland?
Bij het ROC van Amsterdam - Flevoland werken ongeveer vierduizend mensen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en trekt jou het werken in een omgeving met maatschappelijke betekenis? Er zijn het hele jaar door vacatures te vinden op onze speciale pagina ‘Werken bij’.

» Meer informatie over werken bij het ROC van Amsterdam - Flevoland