Ga voor een vliegende start

Wil je wat meer van de wereld zien? Lijkt het je leuk om de Luchtvaart, Travel & Hospitality of Logistiek aan de slag te gaan? En woon je in Flevoland of de omgeving van Lelystad? Start dan komend schooljaar in een opleiding bij SCALA!

We are SCALA

Binnen Lelystad en omgeving ontstaan er in de komende jaren veel banen. De luchthaven Lelystad Airport wordt geheel vernieuwd. Binnen afzienbare tijd wordt het een thuishaven voor vluchten binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee. Een nieuwe luchthaven betekent een enorme boost voor de economie, dus ook andere grote bedrijven vestigen zich in en rond Lelystad.
 
SCALA is een samenwerking tussen het ROC van Amsterdam (MBO College Airport) en ROC van Flevoland (MBO College Lelystad) die is gericht op de ontwikkelingen op en rond Lelystad Airport en omgeving. SCALA biedt opleidingen aan in de richtingen Luchtvaart, Logistiek en Travel & Hospitality.

Wat bieden we jou?

Al onze opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met het (lokale) bedrijfsleven op en rond Lelystad Airport en Schiphol. Theorie en praktijk wordt binnen SCALA zoveel mogelijk al tijdens de lessen gecombineerd. Kortom, alles wat je in de opleiding leert kun je gelijk tijdens lessen en later tijdens je stage gelijk uitproberen. En, misschien nog wel belangrijker, je leert bij SCALA datgene waar je toekomstige werkgever om vraagt.

Onze opleidingen

» Facilitair Medewerker Luchthaven
» Luchthavenbeveiliger
» Manager Travel & Hospitality
» Steward / Stewardess
» Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality

Meer weten?

» Ga naar de SCALA-pagina