Facilitair Manager Hospitality & Events on the job

Facilitair leidinggevende - 25175
MBO College Centrum
Da Costastraat 36, Amsterdam
4
3jr.
Aanmelden gesloten
BOL 25175
Introductie

Is dit beroep iets voor jou?

Jij kiest voor de opleiding Facilitair Manager Hospitality & Events on the job omdat je in de toekomst wilt managen in de facilitaire dienstverlening. In dit beroep geef je leiding aan medewerkers die een ondersteunende functie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die werken bij de catering, receptie, schoonmaak of het onderhoud en beheer van gebouwen. Om goed leiding te kunnen geven, moet je het werk van je team ook zelf kunnen uitvoeren. Gastvrijheid en service staan altijd centraal in jouw werk.

De Johan Cruijff Arena is de ideale leeromgeving om het veelzijdige beroep van de facilitaire dienst in de praktijk te ervaren en om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.
Ben jij iemand die liever leert in de praktijk dan op school, dan is de opleiding Facilitair Manager Hospitality & Events on the job wat voor jou!
Geen theoretisch of praktisch onderwijs op school, maar onderwijs in de prachtige leeromgeving van de Johan Cruijff Arena. Learning on the job noemen we dat!

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding duurt in totaal drie jaar. Het onderwijsprogramma vindt plaats op de werkvloer van de Johan Cruijff Arena in een roulerend rooster. De theoretische ondersteuning wordt verzorgd door de docenten van het ROCvA. Vakanties worden in overleg met de school en de Johan Cruijff Arena individueel afgesproken. Deze zijn afwijkend van de schoolvakanties. Naast het leren on the job in de Johan Cruijff Arena, doe je ook (management)stage ervaring op in andere hospitality bedrijven. Kijk op The College HotelVan der Valk Hotel Sassenheim-LeidenHotel Casa Amsterdam of NH Amsterdam Zuid voor een sfeerimpressie.
 
Lees verder

Wat leer je tijdens de opleiding?

  • Hospitality
  • Gebouwbeheer
  • Beroepshouding en leidinggeven
  • Logistieke processen
  • Financiële bedrijfsvoering
  • Algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en rekenen
Lees verder

Waar kun je gaan werken?

Als leidinggevende in de hospitalitybranche, zoals bijvoorbeeld hotels, evenementenorganisaties, festivals maar ook ziekenhuizen, banken of bij de gemeente.
Lees verder
Praktische informatie

Praktische informatie

Lees verder
Toelating
Met een diploma van je middelbare school ben je altijd welkom op een van onze mbo-opleidingen. Je vooropleiding bepaalt op welk niveau je ingeschreven kunt worden. Voor sommige opleidingen gelden aanvullende eisen. Heb je nog geen vmbo-diploma of overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4, dan start je in een Entree-opleiding.

Dit is een specifiek traject binnen de reguliere opleiding (Facilitair Manager Hospitality & Events). Voor dit specifieke traject gelden toelatingsvoorwaarden. Deze gelden niet voor de reguliere opleiding. Indien je vooropleiding aansluit bij het niveau van de opleiding (niveau 4) wordt je toegelaten tot de reguliere BOL opleiding.
 
Kennismaking
In het voorjaar 2018 vinden de kennismakingsdagen plaats voor de opleiding Facilitair Manager Hospitality & Events on the job bij de Johan Cruijff Arena. Studenten die zijn ingeschreven krijgen hier een persoonlijke uitnodiging voor. Als je in aanmerking wilt komen voor deze opleiding dien je je aan te melden voor deze kennismakingsdagen. Tijdens deze dagen wordt er gekeken of de Johan Cruijff Arena voor jou de beste leeromgeving is, passend bij jouw talenten. Er zijn maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen per jaar voor deze opleiding.
Kennismaking
Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten. Ga naar de website om alle activiteiten te zien.
Lees verder
Lees verder
Lees verder
  • Je betaalt les- / cursusgeld, de hoogte daarvan wordt wettelijk bepaald door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • Leermiddelen zoals boeken, readers en overige materialen ± € 550
  • Beroepskosten zoals werkkleding e.d. ± € 125
Lees verder
De student en beroepsbeeld
Kwaliteit & Kansen

Kwaliteit & Kansen

Meer informatie over de kwaliteit van deze opleiding en de aansluiting op de arbeidsmarkt vind je op de website Studie in Cijfers van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
  • Voor deze opleiding zijn bij SBB geen gegevens bekend
Locatie(s)

Locatie(s)

Klik op de marker of locatie voor meer informatie hierover.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar Niet beschikbaar

Telefoon: Niet beschikbaar

Meer informatie Plan je route

 
Andere studies voor jou

Misschien is dit ook iets voor jou!

Facilitair Manager Hospitality & Events

Facilitair Manager Hospitality & Events

Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management

Hotelmanagement / Mbo-plus Hospitality Management

Leerweg BOL
Niveau 4
Patissier

Patissier

Leerweg BBL
Niveau 4
Leidinggevende Keuken

Leidinggevende Keuken

Leerweg BBL
Niveau 4
Sterklas

Sterklas

Leerweg BBL
Niveau 4
Facilitair Manager Events en Catering

Facilitair Manager Events en Catering

Leerweg BOL
Niveau 4

Pagina inhoud

Brochure

Facilitair Manager Hospitality & Events on the job Ontvangen per post Downloaden als PDF