Sport en Bewegen

Voor een opleiding sport en bewegen ga je naar het ROC van Amsterdam. Ook tijdens je studie zijn er veel mogelijkheden.

Wil jij van sport en bewegen je beroep maken? En vind je het belangrijk om tijdens je opleiding zelf ook veel aan sport en bewegen te doen? Dan is één van de sportopleidingen binnen de richting Sport & Bewegen van het ROC van Amsterdam zeker iets voor jou!

Opleidingen van Sport & Bewegen

Zoek je een opleiding Sport & Bewegen? Het ROC van Amsterdam heeft veel mbo-opleidingen voor sport en bewegen in de regio Amsterdam en Hilversum. Bij onze opleidingen leer je heel veel. Bijvoorbeeld het organiseren en begeleiden van sportactiviteiten. Je leert ook lesgeven met trainingsplannen die je zelf maakt. En je loopt stage in binnen- of buitenland. Zo wisselen theorie en praktijk elkaar af. Avontuurlijk en afwisselend!

Ben je topsporter? Kies dan voor het Johan Cruyff College. Daar combineer je je sportopleiding met een carrière als topsporter.
 
» Bekijk opleidingen Sport & Bewegen en Johan Cruyff College

Sport & Bewegen tijdens je studie

Wij vinden bewegen en sport heel belangrijk. Sport is leuk om te doen en verbetert je gezondheid en sociale vaardigheden. Als eerstejaars student neem je deel aan ons beweeg- en sportprogramma. We organiseren regelmatig sporttoernooien waar je als student aan mee kunt doen. Ben je topsporter? Dan kun je speciale topsportbegeleiding krijgen. Die houdt rekening met je trainingen en wedstrijden.
Sporten tijdens je studie

Sporten tijdens je studie

Als student kun je meedoen aan sporttoernooien en stage lopen bij grote sportevenementen.
Topsport en studie

Topsport en studie

Sport jij op hoog niveau? Doe een opleiding met topsport-begeleiding.
Sportieve leerbedrijven

Sportieve leerbedrijven

Loop een sportieve stage bij het Friendship Sports Centre, Fun Forest, Ajax of PNN (outdoor).