Ajax - supporters van talent

Ajax en het ROC van Amsterdam, samen zijn we supporters van talent. We investeren in talentvolle jongeren en helpen ze op weg naar een mooie toekomst. Ajax en het ROCvA werken daarvoor nauw samen. Als ROCvA-student levert je dat mooie kansen op!  

Ajax als leerbedrijf

De jeugdspelers van Ajax die een opleiding volgen bij het ROC van Amsterdam hebben een unieke kans om stage te lopen bij Ajax. Zij doen dat bijvoorbeeld in de Johan Cruijff Arena of op een trainingscomplex De Toekomst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Medewerker in de fanshop
  • Organiseren van camps en clinics
  • Bereiden van sportvoeding
  • Verzorgen van trainingen aan pupillen

Evenementen

Ajax organiseert regelmatig evenementen waar ROCvA-studenten worden ingezet. Denk aan hosting, catering, logistiek, evenementenorganisatie en beveiliging. Voor studenten zijn deze evenementen een mooie leerplek. Bij de organisatie van grote evenementen als de ABN AMRO Cup en (inter)nationale wedstrijden komt natuurlijk veel kijken.

Natuurlijk is er één vereiste als je mee wilt helpen bij een evenement van Ajax: je hebt de echte Ajax-mentaliteit nodig. Dat betekent dat je sportief bent, kansen ziet en grijpt, niet opgeeft en goed kan samenwerken.