Sporten tijdens je studie

Als student kun je meedoen aan verschillende sportieve activiteiten. Volg leuke clinics, leer nieuwe sporten of neem deel aan sporttoernooien. Je kunt ook stage lopen bij grote sportevenementen.

Sport in iedere opleiding

Je neemt als eerstejaars student deel aan het beweeg- en sportprogramma van het ROC van Amsterdam. Je wordt opgeleid tot vitale beroepsoefenaar en vitale burger. Het programma is afwisselend en per opleiding anders. Je kunt bijvoorbeeld klimmen in een klimhal of bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos. Lessen volgen in zumba of zelfverdediging, maar ook schaatsen of fitnessen.

Sportevenementen

We organiseren regelmatig sporttoernooien waar je als student aan mee kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld elk jaar een beachvolleybaltoernooi en een voetbaltoernooi.

Je kunt ook meedoen aan nationale kampioenschappen voor roc’s. Samen met andere studenten vorm je een team en strijd je tegen teams van andere roc’s uit heel Nederland.

Stage lopen

Wij zijn betrokken bij veel sportevenement in de regio Amsterdam of het Gooi. Als student kun je stage lopen bij zo’n evenement. Denk aan ontvangst, beveiliging, catering, begeleiding van sporters, promotieactiviteiten, enzovoorts. 

Voorbeelden: het Amsterdam Sevens Rugby, de Hilversum Cityrun, de Amsterdam Swim Cup of de Dam tot Damloop.