Topconcepten

Samen onderwijs aanbieden: topconcepten

Deze vorm van samenwerking bestaat uit het gezamenlijk aanbieden van hoogwaardige mbo-opleidingen. Die noemen we topconcepten.

College De Toekomst

College De Toekomst leidt studenten op voor het beroep van professioneel voetballer én tot sport- en bewegingsleider. Ajax en het ROC van Amsterdam zorgen samen voor een goede voorbereiding op het beroep van professioneel voetballer.

» Meer informatie over College De Toekomst
Lees verder

Frank Sanders Akademie

In samenwerking met Frank Sanders is het ROC van Amsterdam de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater gestart. Een inmiddels veelgeprezen mbo-opleiding op niveau 4 die studenten in 3 of 4 jaar opleidt tot uitvoerend artiest in de musicalwereld.

» Meer informatie over de Frank Sanders Akademie
Lees verder

Jan des Bouvrie College

Interieurontwerper Jan des Bouvrie heeft in samenwerking met het ROC van Amsterdam het Jan des Bouvrie College opgericht. Studenten worden hier opgeleid tot interieuradviseur, filiaalmanager, manager of verkoopspecialist in de Fashion & Living branche.

» Meer informatie over het Jan des Bouvrie College
Lees verder

Johan Cruyff College

Het Johan Cruyff College is een initiatief van Johan Cruijff en het ROC van Amsterdam. Studie en topsport gaan hier samen. Naast hun sportcarrière kiezen studenten uit twee opleidingen: Medewerker Marketing en Communicatie in de Sport (niveau 4, drie jaar) en de opleiding Sport en Coaching (niveau 4, drie jaar).

» Meer informatie over het Johan Cruyff College
Lees verder

Luchtvaart Community Schiphol

Luchtvaart Community Schiphol laat mbo-opleidingen aansluiten bij het werk op een luchthaven. Bijvoorbeeld met de opleidingen luchthavenbeveiliger (niveau 2 en 3), luchtvrachtmedewerker warehouse (niveau 2) en luchtvrachtmedewerker import/expert (niveau 3). De theorielessen vinden plaats bij MBO College Airport in Hoofddorp of bij MBO College Amstelland in Amstelveen.

» Website Luchtvaart Community Schiphol 
 
Lees verder