Extra begeleiding


Bij het ROC van Amsterdam doen wij er alles aan om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de opleiding. Hieronder leest u meer informatie over hoe wij dat doen en wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen.

Extra begeleiding of ondersteuning

Heeft uw kind een beperking, is uw kind dyslectisch of is er om een andere reden behoefte aan extra ondersteuning? Ons Expertisecentrum Passend Onderwijs (ExPO) helpt u graag bij het vinden van een passende opleiding met hulp op maat. Neem gerust contact met ons op.

Expertisecentrum Passend Onderwijs
Telefoon: 020 579 15 61
E-mail: expo@rocva.nl

U kunt ook een kijkje nemen op onze pagina over passend onderwijs en ondersteuning. Hier vertellen we meer over onze diensten en wat wij voor uw kind kunnen betekenen.

Topsportbegeleiding

Sport uw kind op hoog niveau? Dan komt het tijdens de opleiding mogelijk in aanmerking voor topsportbegeleiding. Zo kan een topsportcarrière goed samengaan met het behalen van een mbo-diploma.

» Meer over topsportbegeleiding

Naar het mbo zonder vo-diploma

Heeft uw kind geen vo-diploma? En wil uw kind een mbo-opleiding volgen? Dan kan hij/zij terecht bij een van onze Entree-opleidingen. 

Wij bieden Entree-opleidingen aan in verschillende richtingen. Denk bijvoorbeeld aan handel, mode, zorg, techniek, horeca en kapper. De opleiding duurt gemiddeld een jaar. Na het behalen van een Entree-diploma kan uw kind doorstromen naar een niveau 2 opleiding of gaan werken op assistentenniveau. De Entree-opleidingen bieden we aan op verschillende mbo-colleges (leslocaties) in Amsterdam, Hilversum en Hoofddorp. 

» Alles over Entree-opleidingen

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over onze begeleiding en ondersteuning? Wij vertellen u er graag meer over. Dan kijken met u samen naar wat er mogelijk is. Neem contact op met het Expertisecentrum Passend Onderwijs via de hierboven genoemde contactgegevens.