Gefeliciteerd

Je aanmelding is gelukt


Je ontvangt spoedig bericht per mail. Het bericht is afkomstig van no-reply@inschrijvenmbo.nl
 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik mijn aanmelding wijzigen of afzeggen?

Meer informatie daarover vind je hier.

Wanneer hoor ik wat over mijn aanmelding?

Je ontvangt straks via e-mail een pdf met jouw aanmeldgegevens. Afzender: no-reply@inschrijvenmbo.nl. Houd ook je spam-box in de gaten!

Als je gegevens zijn gecontroleerd en kloppen, ontvang je een e-mail met een uitnodiging voor een kennismakingsactiviteit. Hou daarom goed je e-mail en ook je spambox in de gaten. Heb je na twee weken nog niets gehoord? Neem dan contact op met het Bureau Studentenzaken van jouw school.
Lees verder

Wanneer begint mijn opleiding?

Dat ligt aan het startmoment dat je hebt gekozen. Je krijgt vooraf bericht over wanneer je precies op school wordt verwacht.

Heb jij ervoor gekozen om in het nieuwe schooljaar te beginnen? Hou er dan rekening mee dat het ROC van Amsterdam al in de laatste week van augustus begint. Wij wijken hiermee af van de landelijke schoolvakanties – regio Noord.
Lees verder

Waar vind ik mijn boekenlijst?

Als je bent aangemeld voor een opleiding die start in het nieuwe schooljaar, dan ontvang je voor de zomervakantie een mail. Hierin staat o.a. de instructie voor het bestellen van jouw boeken. Voor alle andere startmomenten ontvang je de boekenlijst ook per mail. Wanneer, is afhankelijk van je startmoment.
Lees verder