Beroepshavo

De Beroepshavo-opleidingen in Hilversum.

 

”Op deze opleiding kunnen
studenten geen fouten maken”

Nosa - student Beroepshavo
 Wat zegt de journalist?
Johannes Visser is journalist bij de Correspondent. Hij schreef een mooi artikel over de Beroepshavo waar we erg trots op zijn. Je kunt het artikel hier lezen of hier downloaden als PDF.
Nog een artikel over de Beroepshavo lees je hier. 
Het is een interview met Ferdy van Straalen, onze manager van de Beroepshavo, met de pakkende titel: Gaat de traditionele havo verdwijnen?


Waarom de Beroepshavo voor jou een geweldig idee is.
De Beroepshavo is een nieuwe vorm van leren waarmee je snel naar het hbo kunt.
Met je eigen werktempo en je eigen regie, maar natuurlijk wel onder begeleiding van onze docenten. Zij halen het beste in jou naar boven en zo ben je perfect voorbereid op je volgende stap.

Alle begin is moeilijk? Nee, hoor! 
Je krijgt tijd om te ontdekken waar je kracht ligt. Je start daarom met een brede basis zodat we je goed leren kennen. Als de tijd rijp is, ga je verdiepen in een van de twee uitstroomrichtingen en bereid je je voor op het hbo. De twee richtingen zijn: Marketing & Communication Specialist en Human Technology.

Meer over Marketing & Communication Specialist
Met deze richting leer hoe een bedrijf doelen stelt en hoe je die doelen kunt behalen met de juiste strategie. Je legt je (creatieve) ideeën vast in beeld en taal zodat je ze overtuigend kunt presenteren. Je leert ook hoe je effectief samenwerkt aan een opdracht, net als in het bedrijfsleven of op het hbo.
Lees meer over de opleiding Beroepshavo Marketing & Communication Specialist

Meer over Human Technology
Wat is dat eigenlijk, Human Technology? Human Technology is een relatief nieuw en razend interessant vakgebied waar creativiteit, inlevingsvermogen en ‘technische’ kennis samenkomen. Zo sta je niet met één, maar met twee benen in de toekomst. Lees meer over de opleiding Beroepshavo Human Technology

En wat dacht je van de locatie?
De Beroepshavo zit in het hart van het Media Park, midden in het bedrijfsleven. De moderne lokalen zijn voorzien van scrumwanden, waarop je in groepjes je ideeën uitwerkt. De sfeer doet denken aan die van een startup. Zo ben je ook vast voorbereid op een plek in het bedrijfsleven!

Enthousiast?
Als je ‘vast’ zit op de havo en je denkt dat je iemand bent die meer in de praktijk wil leren, dan is de Beroepshavo jouw plek. Zelf ontdekken, samen leren en zo soepel op weg naar jouw hbo-opleiding! Meld je aan voor de open dag, of gewoon meteen voor de opleiding

De student

over de Beroepshavo
“Je moet echt solliciteren om de opleiding te kunnen volgen. Motivatie is dus heel belangrijk." Sebastiaan Boellaard

De manager

over de Beroepshavo
"Voor veel havisten is de beroepshavo een interessantere en snelle manier om naar het hbo te gaan."

In het kort:

De Beroepshavo in 1 minuut

Beter voorbereid

op weg naar hbo

Ruimte om leren...

ook over jezelf.

Thuis op het Media Park

Bruisend en inspirerend
Human Technology

Human Technology

Verbeter de toekomst
Studiekeuzetesten

Studiekeuzetesten

Marketing Communication Specialist

Marketing Communication Specialist

Zet je product in de markt