Voor volwassenen

We bieden een breed en flexibel aanbod van opleidingen voor volwassenen. Van korte cursussen en mbo-certificaten tot volledig erkende mbo-opleidingen. Online, klassikaal of mixed. Met professionele en betrokken docenten die jou begeleiden naar een waardevolle en toekomstbestendige professional op de arbeidsmarkt.

Diverse opleidingen en cursussen

We bieden per sector diverse opleidingen aan, op verschillende niveaus. Of je je nu wilt om- of bijscholen, je vindt altijd de opleiding die bij je past. En natuurlijk houden we rekening met het volgen van een opleiding in combinatie met je werk en/of je gezin. Zo behoort het versneld halen van een diploma of certificaat tot de mogelijkheden. Vaak kun je de opleiding in de avonduren volgen.

» Bekijk het aanbod van opleidingen en cursussen voor volwassenen   

Subsidies en regelingen 

Jezelf ontwikkelen is het investeren waard, en het is natuurlijk mooi meegenomen als je daarbij gebruik kunt maken van bepaalde subsidies of regelingen. Daardoor kunnen de kosten voor jou een stuk lager uitvallen. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er verschillende subsidies en regelingen mogelijk.

» Lees meer over subsidies en regelingen op de website van SER

Voor bedrijven  

Medewerkers kunnen natuurlijk zelf een keuze maken uit ons ruime opleidingsaanbod voor volwassenen. Van korte cursussen en mbo-certificaten tot volledig erkende mbo-opleidingen. Maar het is ook mogelijk om maatwerk te leveren. Op basis van de specifieke wensen van je organisatie wordt in overleg een opleidingstraject opgezet waarbij rekening wordt gehouden met het niveau en de behoeften van de medewerkers. Dit kan zowel incompany als op een van onze eigen onderwijslocaties.

» Lees meer over de mogelijkheden voor bedrijven  

Joke Smit College

Wil je als volwassenen (alsnog) je diploma mavo, havo of vwo halen? Dat kan via het Joke Smit College. Je kunt er één of meerdere vakken volgen of een compleet diploma halen.

» Meer informatie en aanmelden 

Taalonderwijs en inburgering 

We bieden diverse taalopleidingen aan. Daarnaast kun je bij ons de standaard inburgeringscursus volgen of de inburgeringscursus op MBO+ niveau. Verder verzorgen wij MBO + Taal trajecten. Deze bestaan uit opleidingen die gericht zijn op het behalen van een mbo-diploma en zijn speciaal voor mensen met een anderstalige achtergrond of mensen die extra taalondersteuning nodig hebben.

» Meer informatie over taalonderwijs en inburgering