Ben je op zoek naar een opleiding speciaal voor volwassenen? Die goed te combineren is met je leven en aansluit bij jouw opleidingswensen? Bij ons vind je een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen voor volwassenen. Van korte cursussen tot volledige mbo-opleidingen. Er is altijd wel een opleiding die bij jou past.

Opleidingen voor volwassenen

Als volwassen student heb je een heel ander leven dan iemand die net van de middelbare school komt. Waarschijnlijk heb je een baan of heb je al werkervaring opgedaan. En mogelijk heb je al eerder een opleiding gevolgd. Daar komt bij dat je misschien een gezin hebt en/of andere verplichtingen. Het volgen van een opleiding moet daar wel bij passen.

Breed aanbod volwassenenonderwijs

Ben je op zoek naar een opleiding in het volwassenenonderwijs? Of het nu is omdat je kennis en vaardigheden op peil wil houden, je wil bijscholen of omdat je een compleet andere carrière wil: bij ons vind je een breed aanbod aan opleidingen en cursussen voor volwassenen.
 
Wil je in korte tijd je kennis en vaardigheden over een bepaald onderwerp ontwikkelen? Dan is een korte cursus misschien iets voor jou. Ben je op zoek naar een opleiding waarin je juist breed wordt opgeleid en je bijvoorbeeld een andere functie kunt krijgen? Dan past een volledige opleiding beter bij jouw opleidingswensen.

» Bekijk ons opleidingsaanbod en ontdek wat bij jou past

Voltijd en deeltijd voor volwassenen

We bieden opleidingen en cursussen aan in diverse sectoren en op verschillende niveaus. En natuurlijk wordt er rekening gehouden met je werk en/of je gezin. Zo behoort het versneld halen van een diploma of certificaat tot de mogelijkheden. En vaak kun je de opleiding in de avonduren volgen. Wel zo handig als je het wil combineren met de rest van je leven.

In het mbo-onderwijs kun je kiezen uit verschillende leerwegen (BOL en BBL) en niveaus (1 t/m 4). Op welk niveau je een opleiding kunt volgen, is afhankelijk van je vooropleiding.

» Meer informatie over de leerwegen en de verschillende niveaus

Onze opleidingen en cursussen

Onze opleidingen en cursussen

voor volwassenen
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Praktijkleren

Praktijkleren

Met officiële praktijkverklaring