Elandsstraat 175

Introductie

Brood- & banketschool

Hier vind je de grootste brood- en banketschool van Nederland. Je wordt opgeleid voor de wereld van brood en banket. De opleidingen variëren van assistent bakker tot hotelpatisserie. Wat je ook kiest, je wordt een echte vakman/vrouw.

Alle studenten krijgen dezelfde onderwerpen als basis. Daarnaast is er een vrij deel waarin je aan eigen producten werkt. Wij organiseren excursies en bieden sportgelegenheid, gastcolleges en hulp bij stages.
 

Wat voor lokalen zijn er?

•    Drie praktijklokalen voor brood en banket
•    Twee computerlokalen 
•    Acht theorielokalen 
•    Fitnessruimte 
•    Sportzaal 
 

Wat je maakt wordt verkocht

In onze eigen winkel De Studiepunt wordt al het lekkers verkocht dat studenten op school maken. Klanten van buiten kunnen hier versgebakken brood, zelfgemaakt gebak, chocola etc. kopen. Een kopje koffie of eenvoudige lunch kan ook. Je betaalt alleen de kostprijs. Alles is dus heel goedkoop.

De Studiepunt is op schooldagen open van 8.30 tot 16.00 uur.
Ervarings informatie
Opleidingen op dit college

Opleidingen op deze locatie

Filter opleidingen
  • Sectoren
  • Niveau
  • Duur
  • Leerweg
Entree Horeca, Bakkerij & Facilitair
Entree Horeca, Bakkerij & Facilitair
Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Leidinggevende Bakkerij
Leidinggevende Bakkerij
Leerweg BOL
Niveau 4
Patissier
Patissier
Leerweg BBL
Niveau 4
Uitvoerend Bakker
Uitvoerend Bakker
Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Zelfstandig Werkend Bakker
Zelfstandig Werkend Bakker
Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
  • 3
  • 1
    • 1
    van 1
  • 6
Pagina inhoud