Elandsstraat 175

Introductie

Brood- & banketschool


Hier vind je de grootste brood- en banketschool van Nederland. Je wordt opgeleid voor de wereld van brood en banket. De opleidingen variëren van assistent bakker tot hotelpatisserie. Wat je ook kiest, je wordt een echte vakman/vrouw.

Alle studenten krijgen dezelfde onderwerpen als basis. Daarnaast is er een vrij deel waarin je aan eigen producten werkt. Wij organiseren excursies en bieden sportgelegenheid, gastcolleges en hulp bij stages.
 

Wat voor lokalen zijn er?

  • Vier praktijklokalen voor brood en banket
  • Twee computerlokalen 
  • Acht theorielokalen 
  • Eén sierwerklokaal
  • Fitnessruimte 
  • Sportzaal 
 

Wat je maakt wordt verkocht

In onze eigen winkel De Studiepunt wordt al het lekkers verkocht dat studenten op school maken. Klanten van buiten kunnen hier versgebakken brood, zelfgemaakt gebak, chocola etc. kopen. Een kopje koffie of eenvoudige lunch kan ook. Je betaalt alleen de kostprijs. Alles is dus heel goedkoop.

De Studiepunt is op schooldagen open van 11.00 tot 14.30 uur.
Ervarings informatie
Opleidingen op dit college

Opleidingen op deze locatie

Filter opleidingen
  • Sectoren
  • Niveau
  • Duur
  • Leerweg
Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening
Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening
Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
Boulanger
Boulanger
Leerweg BBL
Niveau 4
Business Events
Business Events
Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Entree Horeca & Bakkerij
Entree Horeca & Bakkerij
Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Facilitair Leidinggevende
Facilitair Leidinggevende
Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Facilitair, Hospitality & Events Medewerker Niveau 2
Facilitair, Hospitality & Events Medewerker Niveau 2
Leerweg BOL
Niveau 2
Leidinggevende Bakkerij
Leidinggevende Bakkerij
Leerweg BOL
Niveau 4
Leidinggevende Bakkerij (Flex-opleiding)
Leidinggevende Bakkerij (Flex-opleiding)
Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Patissier
Patissier
Leerweg BBL
Niveau 4
Uitvoerend Bakker
Uitvoerend Bakker
Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Vegan Patissier
Vegan Patissier
Leerweg BBL
Niveau 4
Zelfstandig Werkend Bakker
Zelfstandig Werkend Bakker
Leerweg BOL/BBL
Niveau 3
  • 3
  • 1
    • 1
    van 1
  • 6
Pagina inhoud