Business & Commerce

De mbo-opleidingen van Business & Commerce in Hilversum.


Jij bent na de middelbare school klaar voor de volgende stap. Je weet al dat je succes wilt hebben in een business-omgeving die bij je past. Maar hoe je daar precies komt, dàt wil je graag leren. Dus kies je voor een opleiding bij Business & Commerce.  
Onze opleidingen zijn verdeeld over vier richtingen. Welke richting past het beste bij jou? 

Retail & Ondernemen 
Werken bij een (online) winkel, groothandel of bij een grote retailer lijkt jou wel wat. Vooral omdat je van resultaat houdt en omdat je ondernemend bent. We leren je om te denken vanuit de klant want in dit vak draait alles om snelle dienstverlening. 

Marketing & Commercieel 
Deze opleidingen zijn gericht op promotie van merken (misschien wel je eigen merk). Bijvoorbeeld door gebruik van social media. Als je creatief en goed bent met taal dan is Marketing & Commercieel echt iets voor jou. 

Juridisch & Business Support 
Regels en wetten beschermen onze samenleving tegen oneerlijke zaken. Vind je dat belangrijk, dan zijn de opleidingen van Juridisch en Business Support heel geschikt.  
Of je kiest voor een meer administratieve kant. Dan kun bijvoorbeeld je collega’s helpen met hun salaris, pensioen of contract. 

Finance & Administratie 
Ben je erg precies en je houdt ervan om met de computer te werken, dan is deze richting voor jou. Je werkt veel met cijfers en daar ben je ook goed in. Uitzoeken, verklaren en zorgen dat alles klopt. Dat vind je leuk! 

Welke richting je ook kiest, van onze docenten leer je de allerbeste te zijn in je vak. En je leert ook de allerbeste versie van jezelf te zijn. Dat is heel belangrijk als je succes wilt hebben in welke business dan ook. 
Onze missie is pas geslaagd als jij slaagt. In een bestaand bedrijf, je eigen bedrijf of met een vervolgstudie. Wij wijzen je de weg, want wij zijn net zo gedreven als jij.  

Stagemarkt 2023

Hoe je makkelijk een stage regelt.

Droning bij Amazon

Op stap met Hasret

Stage Marketing & Communication Specialist

Op stap met Hasret

Stage Legal, Insurance & HR Services Specialist

De toekomst van Retail