Hospitality Studies

De mbo-opleidingen van Hospitality Studies in Hilversum.

Als je kiest voor een opleiding in Hospitality Studies, dan ga je voor een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde in deze branche, waar de klant koning is. Ben je servicegericht, flexibel, ondernemend, stressbestendig en weet je van aanpakken? Dan heb jij het juiste karakter voor een baan in deze branche! Zeker als je die ambitieuze student bent die ook voor een leidinggevende positie gaat. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van opleidingen op niveau 4, zoals Hotelmanagement en Facilitair Management. Zo bieden wij je de mogelijkheid om te versnellen en is er een goed doorstroomperspectief naar vervolgonderwijs (hbo) en de arbeidsmarkt. 

In Hilversum beschikken we over (les-)restaurant Du Roc op de Arena en The Canteen op het Media Park. Trots zijn wij ook op onze samenwerking met Van der Valk Hotel Breukelen voor de opleiding 'Hotelmanagement on the job'.

Waarom hospitality Studies in Hilversum?

  • We hebben uitstekende contacten met het bedrijfsleven en werken nauw met hen samen, zodat je een goede kans maakt op een aantrekkelijke stage- of werkplek. Tijdens je opleiding loop je stage bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.
  • Wij staan bekend als één van de beste opleidingsscholen van Nederland. Veel grote namen uit de kookwereld begonnen hun carrière bij ons. Ook hebben wij heel wat prijzen mogen ontvangen!
  • Je krijgt les op twee bijzondere locaties: naast ons restaurant Du Roc op het Arenapark, krijg je ook lessen op het Media Park te Hilversum in ons lesrestaurant The Canteen.
  • Je diploma geeft toegang tot veel hbo-opleidingen in binnen- en buitenland.