Serviceberoepen

Breed aanbod van niveau 2-opleidingen op MBO College Zuidoost.

Zoek jij een mbo-opleiding? Bij MBO College Zuidoost staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen!
 
Het team Serviceberoepen biedt verschillende brede niveau 2-opleidingen aan. We werken nauw samen met het bedrijfsleven. Hieronder een overzicht van de BOL- en BBL-opleidingen.

Opleidingen

Opleidingen on the Job

Ben jij iemand die liever leert op de werkvloer dan op school? Dan is een opleiding ‘on the Job’ iets voor jou! De opleiding is echt verplaatst naar de werkvloer. Het is een BOL-opleiding on the Job. Je volgt met andere studenten lessen op de werkvloer van een bedrijf waarmee het College samenwerkt. Je leert het vak dus op locatie! 

Derde Leerweg

Studeer flexibel naast je baan. Werk je bij een bedrijf of wil je je laten omscholen dan is de derde leerweg iets voor jou. De derde leerweg betekent dat je werkt en leert tegelijk. Je studieduur hangt af van je voortgang en inzet. De opleiding wordt voor jou ‘op maat’ gemaakt. Je hebt de keuze om de gehele opleiding te volgen of alleen verschillende modules van de opleiding.  
 
De voordelen op een rij: 
•           Je leert op de werkvloer bij een erkend leerbedrijf in plaats van in de schoolbanken. 
•           Theorie is direct inzetbaar in de praktijk. 
•           Je krijgt persoonlijke begeleiding van een studiecoach. 
•           Je kunt vanuit je eigen plek de leeromgeving online doorlopen. 
•           Studiebijeenkomsten worden gegeven door betrokken docenten.
 
Opleidingen Derde Leerweg op MBO College Zuidoost:

Contact

Wil je meer weten over een opleiding? Wil je een keer meelopen of op school komen kijken? Stuur dan een e-mail naar: serviceberoepen@rocva.nl
 

:

Storing telefonie

Let op: door een storing zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar.

We hopen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. In geval van nood of gevaar kun je bellen met ons noodnummer 026 372 4400.