Naar de inhoudNaar de navigatie
sector

Horeca, Bakkerij & Facilitair

  • Aantal opleidingen
    50

Is Horeca, Bakkerij & Facilitair iets voor jou?

Als je in de horeca werkt, doe je je uiterste best om het je gasten naar de zin te maken.

Wil jij je gasten laten genieten van heerlijke gerechten, een drankje en gastvrije sfeer? In de horeca & foodservices ben je gastvrij, toon je vakmanschap, ben je flexibel en stressbestendig. Geen dag is hetzelfde in de wereld van koken, culinaire beleving, food en events.

Wil je meer weten over deze sector? Klik hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Open Dagen

Open Dag
Open Dag - Zaterdag 31 januari 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Bussum & Hilversum
  • datum
    Zaterdag 31 januari
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur
Open Dag
Open Dag - Zaterdag 14 maart 2026
Hilversum & Bussum
  • datum
    Zaterdag 14 maart
  • tijd
    tussen 10.00 en 14.00 uur
Open Dag
Open Dag - Donderdag 26 maart 2026
Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp
  • datum
    Donderdag 26 maart
  • tijd
    tussen 16.00 en 19.00 uur
Student in koksbuis roert in een pan op het fornuis.
Banketbakker spuit deeg uit spuitzak op bakplaat

Opleidingen in deze sector

50 Resultaten

Horeca, Bakkerij & Facilitair

Opleiding - Jongeren
Airport Facility Services
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • leerweg
    BOL/BBL
  • duur
    1-1,5 jaar
Opleiding - Jongeren
Airport Facility Supervisor
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • leerweg
    BOL
  • duur
    3 jaar
Opleiding - Jongeren
Airport Hospitality & Facility Services
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • leerweg
    BOL
  • duur
    1 jaar
Opleiding - Jongeren
Allround Airport Facility Services
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    3
  • leerweg
    BOL
  • duur
    2 jaar