Horeca, Bakkerij & Facilitair

Introductie

Is werken in deze sector iets voor jou?

Als je in de horeca werkt, doe je je uiterste best om het je klanten naar de zin te maken. Of je nu werkt als (chef-)kok, cost controller, frontoffice manager, gastheer of gastvrouw, food & beverage manager of kamermeisje; jouw doel is om gasten te laten genieten van een lekker koud biertje, de specialiteit van de chef-kok of een perfect verzorgde hotelkamer.

Opleidingsflyer als PDF downloaden

De onderstaande opleidingsflyer en bijbehorende brochure kun je hieronder downloaden

Opleidingsflyer aanvragen via e-mail

Het opleidingsflyer en bijbehorende brochure zitten in jouw mailbox

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

Voer uw gegevens in

Vooropleiding
Leerjaar

Opleidingsflyers aanvragen

(gratis)
  • Opleidingsflyers
  • Gegevens invoeren
  • Bevestiging

De onderstaande opleidingsflyers en brochures komen jouw kant op

Binnen 5 werkdagen zullen de onderstaande opleidingsflyers en brochures bij je thuis worden afgeleverd.

Welke opleiding vind je het meest interessant?



Naar brochures

Kok, Gastheer of Hotelmanager?

Bij de Hotelschool kun je kiezen uit managementopleidingen of vaktechnische opleidingen. In een vaktechnische opleiding, bijvoorbeeld Kok of Gastheer/- vrouw, ligt de nadruk op dóen, ofwel het verkrijgen van vaardigheden. Wij bieden je een groot aantal opleidingen op het gebied van koken en gastheerschap. Wat denk je bijvoorbeeld van Maritime Host, Gastronoom/Sommelier of koken in de Sterklas? Veel opleidingen kun je zowel bij MBO College Centrum in Amsterdam als bij MBO College Hilversum volgen.
 
Met een managementopleiding aan de Hotelschool bereid je je voor op een veelzijdige middenkaderfunctie of het zelfstandig ondernemerschap. Je kunt kiezen uit vier verschillende managementopleidingen: Ondernemer/Manager Hotel & Restaurant, Mbo-plus Hospitality Management of de opleiding Meewerkend Horeca Ondernemer. Daarnaast start de school in 2016 de College Hotel-opleiding.
Lees verder

Brood & Banket

Bij een opleiding Brood & Banket kun je kiezen uit vaktechnische opleidingen en /of managementopleidingen. Binnen de vaktechnische opleidingen, zoals Brood- en Banketbakker of Patissier, ligt de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden: doen dus. Met een managementopleiding bereid je je voor op een middenkaderfunctie of het zelfstandig ondernemerschap. In de bakkerijsector draait alles om vakmanschap en creativiteit.
Lees verder

Facilitaire Dienstverlening

Ben jij servicegericht en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt? Wil je met jouw organisatorisch talent in teamverband werken? Een opleiding Facilitaire Dienstverlening leidt je op tot professional, een onmisbare schakel in elk bedrijf. Misschien wil jij je als facilitair manager of medewerker specialiseren in een bepaalde richting? Je kunt dan kiezen voor een Facility Services opleiding gericht op: Luchthaven, Hospitality & Events of Zorg & Welzijn.
Lees verder
Peter Facilitair Leidinggevende
Docenten weten meer te vertellen dan alleen de theorie door hun eigen praktijkervaring.
Sepideh Hotelmanagement
Tip: Je moet heel flexibel zijn. Zo moet je tijdens je opleiding ook al 's avonds werken.

Opleidingen binnen deze sector

Filter opleidingen
  • Colleges
  • Niveau
  • Duur
  • Leerweg
Entree Brood & Banket

Entree Brood & Banket

Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Entree Facilitair

Entree Facilitair

Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Entree Horeca

Entree Horeca

Leerweg BOL/BBL
Niveau 1
Evenementen Catering

Evenementen Catering

Leerweg BOL
Niveau 4
Facilitair Manager Hospitality & Events

Facilitair Manager Hospitality & Events

Leerweg BOL/BBL
Niveau 4
Facilitair Manager Luchthaven

Facilitair Manager Luchthaven

Leerweg BOL
Niveau 4
Facilitair Medewerker Hospitality & Events

Facilitair Medewerker Hospitality & Events

Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Facilitair Medewerker Luchthaven

Facilitair Medewerker Luchthaven

Leerweg BOL
Niveau 2
Gastheer / -vrouw

Gastheer / -vrouw

Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Gastronoom / sommelier

Gastronoom / sommelier

Leerweg BBL
Niveau 4
Gespecialiseerd Kok

Gespecialiseerd Kok

Leerweg BBL
Niveau 4
Hospitality & Maritieme Host

Hospitality & Maritieme Host

Leerweg BOL
Niveau 3
Kok

Kok

Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Kok (Flex-opleiding)

Kok (Flex-opleiding)

Leerweg BBL
Niveau 2
Manager Ondernemer Bakkersbedrijf 

Manager Ondernemer Bakkersbedrijf 

Leerweg BOL
Niveau 4
MBO-plus Hospitality Management

MBO-plus Hospitality Management

Leerweg BOL
Niveau 4
Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Leerweg BOL/BBL
Niveau 2
Meewerkend Horeca Ondernemer

Meewerkend Horeca Ondernemer

Leerweg BOL
Niveau 4
  • 3
  • 1
    • 1
    • 2
    van 2
  • 6