Naar de inhoudNaar de navigatie
Opleiding - Volwassenen

Workshop Klassieke Taarten (Deel 1)

Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • Populair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    5 weken

Ben jij gek op het maken van taarten? Houd jij van het werken met je handen en ben je creatief? Dan is de vijfweekse workshop Klassieke Taarten (Deel 1) echt iets voor jou!

Bij onze cursussen zijn de lesdagen altijd zoveel mogelijk praktijkgericht. Bij de workshop Klassieke Taarten (Deel 1) ga je dus ook direct aan de slag in de banketbakkerij. Tijdens deze workshop kom je alleen op de donderdagavond van 16.30 uur tot 21.30 uur naar onze school.

Het programma duurt vijf weken. Je komt dus in totaal vijf keer naar school (5 uur p/w). Daarbij krijg je in de schoolvakanties geen les.

Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.

Deel deze pagina

Wat leer je?

  • Technieken om op een professionele manier klassieke taarten te maken
  • Stapsgewijs het bereidingsproces doorlopen
  • Bereidingswijze van grondstof tot eindproduct (kapselbeslag, koud kapselbeslag, crème au beurre, zanddeeg, garneren, decoreren en meer)


Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?

  • Leer nieuwe, belangrijke kennis en vaardigheden die je verder helpen.
  • Alles wat je leert kun je meteen in je werk 9of ergens anders) gebruiken.
  • De cursus is goed te volgen naast je werk.
  • Je krijgt een ROCvA-bewijs van deelname.
Banketbakker plaatst kers op kersentaart in keuken
Banketbakker bewerkt chocoladetaart met spuitzak
Twee studenten kneden deeg in bakkerij
Kok schenkt bruine vloeistof in machine

Leslocaties

Klik op de marker of locatie voor meer informatie

Alle praktische info op een rij

Hier vind je alle informatie die voor jou handig is om te weten.

ContactAanmelden


Ook iets voor jou?

Opleiding - Volwassenen
Cursus Koken (100% Vegan Basisvaardigheden Koken)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    -
  • type
    Cursus
  • duur
    10 weken
Opleiding - Volwassenen
Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    2
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Koken (Flex-opleiding)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    2-3 jaar
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
  • niveau
    4
  • type
    Deeltijd
  • duur
    1-3 jaar

Aanmelden

Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
  • Niveau
    -
  • Leerweg
    -
  • Startmomenten
    mei 2026
  • Duur
    5 weken
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Contractopleidingen Vaktechniek, 0