
Opleiding - Volwassenen
Cursus Banketbakker (Basisvaardigheden)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur10 weken
Ben jij een banketbakker in spe? Of ben jij een gepassioneerde (thuis-)bakker? Heb je altijd al iets willen doen met het banketbakkersvak? Als je ook nog eens creatief bent en goed om kunt gaan met mensen, dan is de cursus Banketbakker (Basisvaardigheden) iets voor jou!
Wil je meer weten over deze opleiding? Klik dan hieronder op 'Lees meer'.
Deel deze pagina
Wat leer je?
- Bereidingswijzen van grondstof tot eindproduct.
- Basistechnieken van de professionele banketbakker.
- Doorlopen van de verschillende stappen in een bereidingsproces, met de kritieke punten.
- Hygiënisch bereiden van producten door netjes en schoon te werken.
Waarom deze cursus volgen bij het ROC van Amsterdam?
- In korte tijd leer je alles wat je moet weten over het banketbakkersvak.
- Alles wat je leert kun je meteen in je werk (of ergens anders) gebruiken.
- Blijf bij in je vak of leer juist iets nieuws.
- De cursus is goed te volgen naast je werk.




Leslocaties
Klik op de marker of locatie voor meer informatie
Ook iets voor jou?
Opleiding - Volwassenen
Culinary Professional
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau5
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Kok
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau2
- typeDeeltijd
- duur2 jaar
Opleiding - Volwassenen
Masterclass Kerststollen
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau-
- typeCursus
- duur1 dagdeel
Opleiding - Volwassenen
Meewerkend Horeca Ondernemer (21+)
Horeca, Bakkerij & Facilitair
- niveau4
- typeDeeltijd
- duur1-3 jaar
Aanmelden
Heb je hulp nodig bij het aanmelden of zit de opleiding die je wilt volgen vol? We helpen je graag verder! Neem contact op met het informatiecentrum.
Locatie
MBO College Centrum
Elandsstraat 175, Amsterdam
- Niveau-
- Leerweg-
- Startmomentenfeb. 2026
- Duur10 weken
Bij deze opleiding hoort een officiële opleidingsnaam en een crebonummer: Contractopleidingen Vaktechniek, 0