Studenten in de prijzen tijdens Autotechnicus van het jaar finale
Op 16 november vond in het Autotron te Rosmalen de finale plaats van de Autotechnicus van de Toekomst. Vanuit het ROC van Amsterdam streden Jesse Sassen en Bob van Driessche, studenten Technisch Specialist, om de felbegeerde titel. Onze twee studenten zaten bij de laatste vier deelnemers (van de 500!).   

Tijdens de finale moesten de vier finalisten in een tijdsbestek van 16 minuten vier technische opdrachten voltooien. De presentatie was in handen van Rob Kamphues, ondersteund door een vakjury.

Zowel de 1e als de 2e plaats werd ingenomen door een ROC van Amsterdam student. Bob heeft zilver behaald en Jesse werd 1e. Hij mag zich hiermee Autotechnicus van de Toekomst noemen. 

Gefeliciteerd mannen! Jullie hebben een geweldige prestatie geleverd. 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws