Associate degree

Volg je een niveau 4-opleiding en twijfel je of je naar het hbo wil? Dan is een Ad Leergang Verdiepend Vakmanschap iets voor jou! 

Wat is een Associate degree?

Een Associate degree (Ad) is een internationaal erkende studie op hbo-niveau (niveau 5) waarin je vakmanschap verder wordt verdiept, gecombineerd met hbo-vaardigheden en competenties. Hiermee vergroot je je kennis en daarmee je kansen op de arbeidsmarkt of kun je verder studeren voor een hbo-bachelor getuigschrift.

Momenteel bieden wij aan:

Ad Culinary Professional

Jij hebt de koksopleiding op mbo-niveau 4 afgerond. Jouw wens is om verder te gaan op jouw vakgebied. Studeren op hbo-niveau, maar dan wel op het gebied van koken. Ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn voor jou belangrijke aandachtsgebieden. Wil jij de hoogste graad in jouw vakgebied bereiken? Kies dan voor  de opleiding Culinary Professional op hbo-niveau. HBO Drechtsteden en ROC van Amsterdam | MBO College Centrum realiseren samen deze unieke opleiding.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van HBO Drechtsteden

» Download hier de flyer Ad Culinary Professional

Ad ICT Engineer

Jij hebt een ICT-opleiding op mbo-niveau 4 afgerond. Je wilt je verder in het ICT-vak verdiepen. Word jij dé ICT-specialist? Goed gekwalificeerde ICT'ers zijn hard nodig. De opleiding ICT Engineer is een tweejarige opleiding op hbo-niveau (Associate degree). Het gaat om een duale opleiding. Dat betekent dat je een baan combineert met je studie. De opleiding is bedoeld voor mbo-studenten ICT die verder willen leren. Maar ook voor werkenden in de ICT die zich verder willen ontwikkelen van mbo-niveau naar hbo-niveau.

Wil jij de hoogste graad in jouw vakgebied bereiken? Kies dan voor de duale Ad opleiding ICT Engineer. HBO Drechtsteden en ROC van Amsterdam | MBO College Zuidoost realiseren samen deze unieke opleiding.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van HBO Drechtsteden

» Download hier de flyer Ad ICT Engineer