Twee studenten in finale van Automonteur van het jaar
Afgelopen zaterdag was het zover. De halve finale van automonteur van het jaar. Onze twee leerlingen Jesse en Bob zaten bij de laatste 8 deelnemers (van de 500!). De halve finale vond plaats bij de Innovam te Nieuwegein.
 
De deelnemers moesten een viertal praktijkopdrachten volbrengen. De beste 4 plaatsen zich voor AMT-live op 16 november. Tromgeroffel en de uitslag:
 
Plek 1 & 2 voor het ROC van Amsterdam!
 
1e: Jesse Sassen met een gemiddelde van een 9.5
2e Bob Driessche met een gemiddelde van een 9.2
 
Dus beide kanonnen hebben zich met glans voor de finale geplaatst. In de finale moeten de mannen in korte tijd en voor live-publiek (event AMT-live te Rosmalen) diagnose stellen. Degene die dit het best doet mag zich kronen tot automonteur van 2016.
 
Nu al zijn wij trots op deze mannen en een super uithangbord voor onze afdeling mobiliteit!
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws