Jongeren MBO College Hilversum in actie voor eenzame ouderen
Het Nationaal Ouderenfonds organiseert kerstdiners voor duizenden ouderen om eenzaamheid aan te pakken. De studenten van afdeling gezondheidszorg op het MBO College Hilversum hebben het fonds hierbij geholpen. Vier weken hebben studenten geld ingezameld. Lege flessen werden ingezameld, cakes en koekjes werden  verkocht en acties bij sportclubs zijn opgezet, alles is er aan gedaan om zo veel mogelijk geld op te halen. 

Als sluitstuk van de inzameling werd op woensdagavond 13 december een benefietavond georganiseerd. De gezondheidszorgstudenten droegen hun steentje bij. Met de hulp van de afdelingen media en horeca zorgden zij er samen voor dat de genodigden (o.a. regionale bedrijven) konden genieten van een fantastische avond. De coverband Hot Town gaf een daverende show en niemand minder dan Karin Bloemen trad op. Dankzij een zeer succesvolle veiling, een fantastische benefietavond en vier weken inzet van onze studenten werd met dit project €  6870,35 voor het Nationaal Ouderenfonds opgehaald. 

Mede door de bijdrage van dit evenement heeft een groot deel van de eenzame ouderen in Nederland toch een warme en onvergetelijke kerst.
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws