Leerlingen Bredero Mavo vullen gratis belastingformulieren in voor buurtbewoners

Belastingaangifte over 2016

Voor het tiende opvolgende jaar helpen leerlingen buurtbewoners in Amsterdam-Noord met het doen van de belastingaangifte. In een gezamenlijk project van Bredero Mavo (vmbo-t) en ROC van Amsterdam (mbo) zijn leerlingen en studenten speciaal hiervoor opgeleid. Zij zullen, onder begeleiding van docenten, hun opgedane kennis in de praktijk toepassen op een manier waarmee mensen uit o.a. de buurt geholpen kunnen worden.
 

Beperkt aantal plekken

Er zijn een aantal dagen gereserveerd om de aangifte de kunnen controleren. Onder begeleiding van docenten doen leerlingen en studenten gratis de belastingaangiftes voor buurtbewoners in Amsterdam-Noord. Sinds 2008 zijn leerlingen al op kleine schaal actief bezig met het doen van deze belastingaangiftes. Vanwege succes en toegenomen belangstelling is dit project uitgebreid. Doch, gezien het aantal beperkte plaatsen, dient u wel tijdig een afspraak te maken.
 

Afspraak maken

U kunt hiervoor terecht in het Contactpunt in de passage van het schoolgebouw van Bredero Mavo en ROC van Amsterdam aan Gare du Nord 5 te Amsterdam-Noord (naast het stadsdeelkantoor). Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren contact opnemen via telefoonnummer (020) 579 72 30 of m.verhoeven@brederomavo.vova.nl. Op uw afspraak dient u uw DigiD-gegevens en jaaropgave(n) mee te nemen. De leerlingen en studenten kunnen, indien nodig, voor u een DigiD aanvragen. De invuldagen zijn op vrijdag 10 maart, donderdag 16 maart en donderdag 23 maart 2017.
 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws