Samenwerking zorgorganisatie Amsta en ROC van Amsterdam
De ontmoetingsplek is verbonden met de zorginstelling Amsta - De Poort en speelt voor 1e en 2e-jaars studenten uit de sector Zorg & Welzijn een belangrijke rol. Zij krijgen twee dagen in de week les op deze zorglocatie. Studenten assisteren op de zorgafdelingen en draaien mee in het restaurant. Momenteel lopen er 25 studenten stage bij Amsta - De Poort. 

Amsta en het ROC van Amsterdam streven er naar om uiteindelijk 150 studenten van de opleidingen Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn en Facilitair Medewerker een leerzame werkplek te bieden. 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws