Stem op ROCvA.nl als Kentico site of the year!
Verschillende toepassingen binnen de website hebben voor deze nominatie gezorgd. Het online profiel wat toekomstige studenten aan kunnen maken, het ‘liken’ van opleidingen en het makkelijk vergelijken van het onderwijsaanbod, zijn redenen waarom wij kanshebbers voor deze award zijn. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Vind je dat de website van het ROC van Amsterdam deze prijs verdient? Breng dan nu hier je stem uit. Nadat je gestemd hebt, bevestig je via ‘Submit my votes’. Stemmen kan nog tot 14 maart. Dankjewel!

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws