Studenten MBO College Zuid kwalificeren zich voor de landelijke Skills Heroes vakwedstrijden
Tessa, Belan, Tamara, Jonna, Shaniqua, Britt, Jesper en Eva (niet op de foto) doen namens MBO College Zuid mee aan de vakwedstrijden Skills Heroes.

De studenten volgen verschillende opleidingen en zullen binnen hun eigen vakgebied deelnemen aan de wedstrijd. Belan, Tamara, Jonna en Shaniqua zullen in januari deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden. Eva, Tessa en Sport & Bewegen-studenten Britt en Jesper gaan rechtstreeks door naar de finale op 15, 16 en 17 maart in Zwolle. Tijdens deze landelijke finale zal blijken wie Nederland mag vertegenwoordigen bij EuroSkills in Boedapest. De internationale wedstrijd zal in september 2018 plaatsvinden. 

De studenten zijn gemotiveerd en zetten alles op alles om te winnen. Jesper ziet de deelname aan de finale als een extra uitdaging: "Ik ben blij met de mooie kans op diepgang in mijn opleiding." Shaniqua volgt een modeopleiding en vindt de vakwedstrijden een mooie manier om je werk te presenteren: "Normaal maak je in de lessen alleen iets voor jezelf, maar nu kun je het echt laten zien!"

Wij wensen de studenten veel succes toe tijdens de landelijke Skills Heroes. 

Tessa - Specialist Mode/Maatkleding
Belan - Kapper
Joanna -  Schoonheidsspecialist
Shaniqua - Specialist Mode/Maatkleding
Tamara - Specialist Mode/Maatkleding
Britt - Sport & Bewegen
Jesper - Sport & Bewegen
Eva - Interieuradviseur 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws