Studenten ROC van Amsterdam sporten gratis na schooltijd
De Sportbrigade wil beweging onder de jeugd stimuleren. Daarnaast vinden zij het belangrijk om  jongeren te helpen vaardigheden te ontwikkelen waarmee zij zelfstandig en gestructureerd kunnen werken. Het is dus meer dan sporten alleen.

Studenten kunnen kiezen uit vijf verschillende sporten: fitness, kickboksen, dans, voetbal en basketbal. Enige voorwaarde om mee te kunnen sporten is het volgen van een opleiding aan het ROC van Amsterdam.

Aanmelden kan nog, meer informatie op de website van de Sportbrigade.

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws