Talent van de Toekomst bokaal 2017
Het Talent van de Toekomst is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste vakwedstrijden van Nederland. In de jury, die de witte en zwarte brigade moet beoordelen, nemen de beste chefs en meestergastheren /-vrouwen plaats. Onno Kokmeijer, Dick Middelweerd, Joris Bijdendijk en Jacob Jan Boerma werden gevraagd om het aanstormend ''witte''  talent te beoordelen. Voor de jury van de gastvrouwen /-heren werden de kopstukken Petro Kools, Cindy Borger, Nadine Mögling uitgenodigd. 

Inmiddels dé plek waar de beste vakmensen gescout worden voor de nabije toekomst, want zoals Jan Jacob Boerma vorig jaar al beweerde: ''Dit is een unieke wedstrijd. Wat moet je echt doen om je talent te laten zien en jezelf te ontplooien? Dat is eigenlijk heel simpel. Dat is gewoon meedoen met deze wedstrijd. Als je meedoet dan kan je ontdekt worden door de top van de Nederlandse gastronomie." 

Ander nieuws

Nieuws Meer kansen voor mbo-studenten in de regio Nederland kampt met een tekort aan gekwalificeerde vakmensen. Dit vraagt om een sterke positionering van het mbo. Hilversum heeft met MBO College...
Nieuws Studenten ROC van Amsterdam – Flevoland vallen in de prijzen tijdens Skills The Finals Vijfendertig studenten van het ROC van Amsterdam - Flevoland streden om de nationale titel en wonnen vele medailles.
Nieuws Samenwerking beroepsonderwijskolom ICT en Media MBO College Hilversum gaat aansluitende opleidingsroutes tussen vmbo-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. MBO College Hilversum
Bekijk al het nieuws